Lilypie Third Birthday tickers

c.e.r.i.t.a~2.0.1.4

Thursday, May 29, 2014

assalamualaikum..

wowww pencapaian yg sangat membanggakan.. update setahun sekali?!!! melampau sungguh..


nak guna blog pon macam dah ingat2 lupa.. kuikuikuii


ok.. mulakan dengan express update..


- aku dah tak kerja kat company xXx tu lagi.. at last.. selepas 6 tahun lebih kat situ..  alhamdulillah.. rezeki lebih baik kat tempat baru.. syukur syukurr syukurrr alhamdulillah.. 


- tempat kerja baru ni, working hours lebih pendek, gaji lebih byk *alhamdulillah*, makan lunch disediakan dan free dan boleh tahan sedapppp dan siap tapau lagi untuk suami *burrrpppp*.. dan boleh surfing sesuka hati.. yang ni bahaya sikit.. sebab tiba2 dapat parcel.. ehh.. 


- iris dah masuk 2 tahun.. 11 may 2014 aritu.. skang ni dah boleh cakap sikit2 laa.. boleh tahan banyak cakap jugak.. suka buat drama gak kalau time2 dia nak attention tu.. nanti dengar la dia dok "aduhh.. aduh.. adoiii" sambil pegang kaki ke.. lutut ke.. tangan ke.. mana belajar pon tak tau la ni.. 


cukup la kot.. dah lama tak update ni.. tiba2 blur plak tak tau nak merepek macam mana.. ni bonus gamba iris yang agak latest.. 




selalunye memang macam ni laa pagi2.. time hantar dia pergi taska tu.. 

muka bangga dapat buat peace!







see you again!!!! :D

2 comments:

  1. wah..lagi sekali update, time tuh mesti iris dh 3 tahun kan? heheh..comel la anak dara ni.
    btw..ko keje mana skang? area mane? recommend aku la... :)

    ReplyDelete
  2. wahh terharunye masih ade yg bukak blog ni.. hahahha hopefully next entry masih dlm taun ni laa.. hahaha

    aku keje kat 'rasaksa'..cyber jugak..hehhe ko nak post ape?

    ReplyDelete