Lilypie Third Birthday tickers

i.r.i.s~o.n~y.o.u.t.u.b.e

Thursday, June 5, 2014

assalamualaikum.. :)

walaupun tengah banyak kerja.. tapi bila mood dah datang.. gigih jugak nak update blog kan? tapi entry pendek je ni.. nak share je.. 

account youtube ni dah create lama dah.. masa lepas iris baru lahir.. kononnya senang la nanti atok2 and nenek2 dia nak tengok perkembangan and pembesaran iris.. sempat laa upload 3 video je awal2 dulu.. lepas tu terbengkalai.. 

pastu lately slalu hantar video kat atok and nenek through watsapp.. tapi video pendek2 je.. pastu atok request upload kat youtube.. senang sikit.. so mami pon datang mood rajin nak upload.. senang and laju plak tu.. 

jemput la tengok telatah iris di usia 2 tahun ni.. video di kala mood baik2 ajee... di kala mood tak baik kene piaaaapppppppp!!! 







more videos comingggg... :D

c.e.r.i.t.a~2.0.1.4

Thursday, May 29, 2014

assalamualaikum..

wowww pencapaian yg sangat membanggakan.. update setahun sekali?!!! melampau sungguh..


nak guna blog pon macam dah ingat2 lupa.. kuikuikuii


ok.. mulakan dengan express update..


- aku dah tak kerja kat company xXx tu lagi.. at last.. selepas 6 tahun lebih kat situ..  alhamdulillah.. rezeki lebih baik kat tempat baru.. syukur syukurr syukurrr alhamdulillah.. 


- tempat kerja baru ni, working hours lebih pendek, gaji lebih byk *alhamdulillah*, makan lunch disediakan dan free dan boleh tahan sedapppp dan siap tapau lagi untuk suami *burrrpppp*.. dan boleh surfing sesuka hati.. yang ni bahaya sikit.. sebab tiba2 dapat parcel.. ehh.. 


- iris dah masuk 2 tahun.. 11 may 2014 aritu.. skang ni dah boleh cakap sikit2 laa.. boleh tahan banyak cakap jugak.. suka buat drama gak kalau time2 dia nak attention tu.. nanti dengar la dia dok "aduhh.. aduh.. adoiii" sambil pegang kaki ke.. lutut ke.. tangan ke.. mana belajar pon tak tau la ni.. 


cukup la kot.. dah lama tak update ni.. tiba2 blur plak tak tau nak merepek macam mana.. ni bonus gamba iris yang agak latest.. 




selalunye memang macam ni laa pagi2.. time hantar dia pergi taska tu.. 

muka bangga dapat buat peace!







see you again!!!! :D