Lilypie Third Birthday tickers

t.i.b.e~t.i.b.e

Wednesday, April 24, 2013

assalamualaikum..

tiba2 ada update.. first entry untuk tahun 2013.. makk oiii.. baik tutup je blog.. hhuhuhu

ini pon rajin update sebab nye.. kat opis tiba2 boleh masuk blogger.com.. eloklah sangat tu.. aku pon sekarang asyik takda kerja je..

quick update.. next month iris dah nak masuk setahun.. baru je rase teran dia keluar.. tengok2 nak setahun dah.. *sigh*

aku dah pindah rumah baru.. baru sangat lagi.. baru 4 malam..

internet tak pindahkan lagi.. so molek sangat laa bole update blog kat ofis ni.. tak tau laa harapan yg ke berapa kali untuk update lebih kerap.. macam dah banyak kali je berharap kan?? kuikuikui

okei.. itu sahaje laa.. nama pon quick update kan.. takleh laa merapu panjang2 sangat..

sehingga kite berjumpa lagi dalam waktu yg terdekat.. insyaAllahh...



:)

4 comments:

  1. Kena pupuk2 semangat untuk update blog, ramai org dok tunggu2 cerita terbaru.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. hai.. salam kenal..

    follower ke : 66

    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. haaaa.gmba iris? ngellow2

    ReplyDelete