Lilypie Third Birthday tickers

6~m.o~i.r.i.s

Monday, December 3, 2012

assalamualaikum.. :)

iris sekarang dah 6 bulan.. lagi 8 hari nak masuk 7 bulan.. owh pantasnya masa berlari.. kalini entry ala2 cerita bergambar.. tapi sebelum tu.. terima kasih banyak banyak banyak kepada semua yg bagi feedback pasal entry aku sebelum ni.. yg cerita pasal babysitter iris tu.. yg komen kat blog ni dan jugak yg komen kat group facebook kite2 aje tu.. banyakk sgt komen kat facebook tu sempat baca separuh kot.. tp kesimpulannye semua nak aku tukar babysitter.. thank you sooooo much atas pandangan tu.. walaupun kita tak kenal.. tp ramai yg concern dengan iris.. alhamdulillah.. 

actually haritu dah nak sejuk hati dah.. sebab rasa macam ok pulak.. tapi baru nak sejuk pungkoq.. kes pampers kekuningan jadi lagi.. soo tak fikir panjang lg dah.. mmg nak register iris kat tempat baru.. next time aku revealkan kat mane tempat tu.. dah register baru cite.. 

woraitt.. back to iris.. sepanjang 6 bulan ni.. ape iris dah bole buat?? 



masok je 6 bulan terus dapat main laptop.. fuii.. 

kadang2 tido meniarap

semakin susah nak ambik gambar

suka membuli ibu dan bapa

adehh kene tarik telinga!

dah bole duduk without support.. kadang2 tumbang jugak.. 

 dah makaaannnn... 

omnomnomnom

bole multitask.. bermain sambil tido.. kau mampu?

tidor berposing


dah boleh pergi shopping sorang2

ni gambar tghari tadi.. si mulut muncung ni on the way balik rumah.. eh kenapa??

sebab dia demam :( ni laa first time dia demam.. tapi mujur tak teruk sgt.. still bole main2 lagi. tp banyak jugak merengek.. 

penutup entry.. saksikan kehebatan iris multitask.. :P

video

3 comments:

  1. haha funny iris multitasking...chubby gile weyyy iris..geram aku

    ReplyDelete
  2. salam kenal..



    ooo ini lah cucu kesyangan atuk yeee..

    ReplyDelete
  3. haha..comelnye iris. geram! geram!
    happy 6 months old yer...

    ReplyDelete