Lilypie Third Birthday tickers

t.i.d.a.a.a.a.a.a.a.k.k.k.k.!

Tuesday, December 13, 2011

last wiken aku gi bali.. tp entry ni bukan nak cite psl pecutian di bali pon..


ni mase dah kat boarding room nak blk mesia dah.. depan kitorg ade laa couple dr mumbai.. tua.. bukan tua takat 50-an.. tp mcm lebih dr itu.. mungkin da umur 70++ kot.. cool je tgk atuk ngan nenek ni gi hanimun kat bali.. dia pon same2 nak gi kl before fly blk india.. then atuk tu tanye kitorg nak pegi kuala lumpur ke? of cos laa kan.. da la kat dlm boarding room.. dok pon kat gate same.. tp mungkin saje nak borak2.. then atuk n nenek tu diskas2 something dlm bahase derang.. pastu ckp kat suami..


atuk : you look like indian..


*aku terus tegelak takle nak control.. 1st time dlm sejarah ade org ckp muke suami mcm indian.. hahahhahahahahah*


suami : me? hehehe.. *sambil gelak jugak sbb tatau nak ckp ape*

tp suami tak puas ati.. dia pegi tanye..


suami : me look like indian? or her? *sambil tunjuk aku*...

cissss


atuk : no nooo.. not you.. yourrr *sambil tunjuk aku* look like indian..




demiiitttt... aku baru igt sejarah akan terukir bile org ckp muke dia mcm india.. rupenye kate kat aku...







maaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.........

11 comments:

  1. sesungguhnya akak tak sengaja nak golak bosa ni dik...

    ReplyDelete
  2. ala..mcm indian pon xpe, yg penting rock!!

    ReplyDelete
  3. haha..aku penah org tny "are u from bangladesh?"..lg bengkak hati..ceeeyyyhhh!

    ReplyDelete
  4. ayah tak dapek nak nolong eh !


    # tapi ayah tak ada pulak orang kata macam Indian !

    ReplyDelete
  5. im not indian .. but im working at Indian company .. lalalala

    ReplyDelete
  6. kak tijah - sesungguhnya seperti yg saye komen kat blog akak.. org tua mungkin menipu.. budak2 masih jujur.. huhuhu

    shy - yg penting lawa.. bole?? hahaha

    fatin - uishh bia benar ko ni? rabun ke ape org tu?

    ReplyDelete
  7. ayah - pepatah ade menyatakan.. buah apple tak jatuh jauh dr pokoknye.. renung2kan.. hehehe

    aizat - no komen.. :P

    ReplyDelete
  8. kah kahhhhhhh kahhhhhh.kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...ha ko nampak bape harkat aku gelak ni...

    ReplyDelete
  9. indian has nice sharp features. really! btw i do peep in at ur dad's space and ur mum wow a stunner! sure u r 1 too!

    :) ozim

    ReplyDelete
  10. ozim - heheh ok.. think positive ek? my mum putih.. i kurang putih sikit laa..

    ReplyDelete