Lilypie Third Birthday tickers

b.y.e~2.0.1.1~h.y.e~2.0.1.2.!

Saturday, December 31, 2011

heeluuww heeluuww.. today is the last day of 2011.. cam tak caye.. kejap sgt..

31 dec 2010 - aku still kat singapore.. ari jumaat n keje pon half day jek.. after work.. aku ngan tunang aku dulu.. kitorg gi bugis junction.. survey2 cincin kawen.. plan asal nak bli design lain.. tp last2 pilih design lain n tros beli plak tu.. hehehe n kalo tak salah lepas tu kitorg pegi tgk muvie dgn sorg lg member.. then dinner.. then pegi ke esplanade.. pastu dgn manusia yg sesak2 kat situ.. ramai org da takle masok kat esplanade tu sbb da kene tutup.. tp kitorg bejaye meloloskan diri dgn masok ikot pintu lain.. tade ape yg romantik pon.. sbb sgt sesak org.. penat.. baru lepas ujan kot.. tade tmpt nak duduk sgt.. n ade member yg kacau daun.. so lepak laa sambil menunggu countdown utk bunge api.. n aku rase kitorg dpt best spot gak aa utk tgk bunge api tu.. n still aku igt betape sesak nye time nk blk.. nak bejln kaki ke mrt tu pon dugaan gile.. fuhhh time tu mmg rase tobat aaa tanak gi dah tmpt sesak2..

senang je aku nak recall bende ni.. sbb rase mcm baru sgt jadi..

31 dec 2011 - aku skang da kat umah sendiri kat puchong.. baru lepas mengemas rumah sempena nak menyambut kepulangan suami..he's coming back for good.. yeeaaahhhuuuu!! :D and kitorg akan start our new year dgn hidup bersame2.. seblom ni aku kat spore.. dia kat mesia.. pastu same2 kat spore tp tak kawen lg.. pastu da kawen sempat 3minggu je bersame2 kat spore.. pastu dia kat spore aku plak blk mesia.. lepas ni.. same2 plak kat mesia.. n the best part is aku plak tgh pregnant 5bln5hari.. :) alhamdulillahh..

as for now seketul ape pon aku tak prepare utk baby.. sbb mmg da plan start new year ni baru nak start membeli.. doa2 kan semoge semuanya berjalan lancar ye.. :)

ok laa.. plan asalnye nak wish happy new year jek.. da jd panjang cite plak.. now aku nak bersiap2 utk balik semban plak.. this gonna be my last entry for 2011..


happy new year evribadeh!!!

welcome 2012..



last but not least.. enjoy video baby ni.. taken mase 14dec2011 aritu.. baby tgh tdo.. pastu yg bergegar2 tu doctor picit2 perut aku.. pastu baby marah.. hehehe

4 comments:

  1. dah tau ke girl or boy? oh ur hub pun work spore. good now ur own home is ready to welcome baby. smooth journey ahead to motherhood.

    (: ozim

    ReplyDelete
  2. ozim - mcm da tau..but i nk tunggu next checkup n detail scan to confirm..hehe.. thanks.. happy new year to u! :)

    ReplyDelete
  3. hepi tahun baru beb. nnt anak kite bole skola sama2 k

    ReplyDelete
  4. shy - hepi tahun baru gak kat ko.. dan hepi menyambut org baru.. :D

    ReplyDelete