Lilypie Third Birthday tickers

i.k.l.a.n.~j.e~l.e.b.i.h

Friday, November 25, 2011

last wiken aku gi singapore.. saje jenjalan.. plus last wiken byk plak sales kat expo.. dulu2 time aku keje sane.. opis mmg btol2 kat expo.. soo antare org terawal pegi tu aku la.. expo sane yg kalo mcm john little tu.. or robinson tu aku suke sbb barang2 mmg murah.. plus sume bende ade kat satu tmpt.. tp kalo pegi byk2 kali mmg bosan.. sbb mostly brg2 yg same jek..

soo last week aku tgk ade john little sales.. plus big bargain moms&tots.. aku punye harapan tu mmg nak shoping puas2 laa kat expo tu.. tambah2 lg ade mom&tot.. sbb dulu aku penah gi baby fair.. mmg brg2 menarik gak.. soo expectation kali ni pon same.. yg member2 pon bape org siap pesan2..

tp..

bile da sampai sane.. aku hampe..

harapan aku kat john little sale tu nak bli baju2 baru yg bole buat pakai ngandong ni kan.. tp mostly adelah baju utk org2 kurus sahaje.. ohh sedih.. tp aku tade laaa pusing abih pon.. sbb aku tgk bende2 yg same yg aku da slalu tgk.. soo bosan.. terus tade mood.. kuar..

pastu bekobar2 plak nak tgk barang2 baby.. saje nak sevey laa kan.. but before that.. korg tgk iklan sales kat bawah ni..





besar dia punye iklan moms&tots tu kan.. mule2 igt cuak sbb takot terbeli mcm2.. sbb kalo ikotkan aku tanak bli pape lg.. sbb mcm awal lg kan.. tp tp tp.. bile masok tmpt tu.. *nyesal aku tak amek gamba*.. korg imagine expo mcm kat midvalley tu.. yg aku biase pegi career fair jek.. soo hall yg besar2 tu kan.. then ade booth kecik2 utk setiap kampeni kan.. haaa... ape yg aku nampak.. hall yg besar2 gedabak tu.. ade dlm 4 5 booth je brg2 baby.. tu pon mcm beberape ketul.. tak menarik.. baju ngandong aku jumpe satu booth yg baju tegantung ade 4 5 helai.. haihhh... sekali lg hampe.. aku mmg tak pusing abih2 the whole hall tu.. tp aku yakin.. blakang2 tu da booth jual baju2 dr indonesia.. mcm baju kebaye.. tudung n telekong.. pastu perabot2.. pastu blah2 lain tu mcm dvd ke ape tah.. hampe lg dan tros keluar.. langsong tade hasil..

seb bek dpt mkn texas ciken.. mmg aku da plan awal2 pon.. aku bukan ngidam ayam tu pon.. aku just tengiang2 dia punye fries.. bg aku fries dia rase lain skit aaa n crispy skit.. yg tu puas ati gak..

selain dr motif shoping.. mmg aku plan nak mkn pon.. satu lg bende yg aku nak ialah ayam penyet ria kat lucky plaza yg tingkat 4 punye.. heheheh dlm lucky plaza tu ade 2 ayam penyet ria.. satu lg tingkat 1 kot.. tp rase dia tak same.. tingkat 4 punye gak the best.. even ayam penyet ria kat cyber pon tak brape sedap sbenanye.. n lastly.. bende yg aku nk mkn tp tak dpt2.. long john.. haihhh.. tak sempat.. tebayang2 dia punye fries cicah cis pekat kaler kuning.. aiyooo...

tp at least dpt gak shoping bende len.. dpt bli handbag.. siap blk sini tros pakai handbag baru.. yg lame dibuang.. huhuhu n perfume.. btw.. aku bli perfume vera wang princess.. aritu aku bau kat kedai mcm ok.. tp bile da sampai umah.. idong aku takle nak trime plak bau dia.. ade sape2 yg berminat n suke.. aku mcm nak jual aa.. rm100 je utk 100ml.. aku baru spray 2 3 kali kot.. senang cite baru skali pakai jek.. tp sayang.. botol sgt cantik da comel.. tp dpd simpan je watpe.. soo sape2 berminat let me know ok..

ok laa.. itu sahaje.. entry rajin dr aku sementare tunggu pukul 6.. sekian..

6 comments:

  1. jauh bershopping yer..xbeli maternity pillow tuh? hehe, pasni ssh la nk turun bile cik abg mu dh blk sini..aaa tensen teringat long john.

    ReplyDelete
  2. shy - tade aa shy.. jual bende tahpape jek.. kalo ade komfem aku da bli kot.. yg dulu tu mase baby fair..

    ReplyDelete
  3. Hakhakhak... Nk long john gak!!!!

    ReplyDelete
  4. blk 30 - jgn pahhh.. kang aku ngidam kang.. aku dah redhooo da nih.. hukhuk

    ReplyDelete
  5. ooh ive nvr liked expo sales. been once and saw that not much stuffs and all looked old and the queue to pay and price not that cheap la.
    kesian u datang jauh2, hampa. i lagi suka shopping kat tempat u.

    ReplyDelete
  6. ozim - last time mase i keje sane ok laa jugak.. tp tu laa.. byk kali pegi asyik tgk bende yg same kan.. ehehe n the queue mmg laaa panjang.. kalo bli 1 2 barang je mmg tak bebaloii.. huhuhu tp ok laa.. saje jln2..

    ReplyDelete