Lilypie Third Birthday tickers

s.u.p.r.i.s.e.e.e.e.!.!.!

Thursday, August 18, 2011

arini aku tak rajin nak pegi opis.. tp aku rajin nak dok umah jek.. paham? sape nak keje mcm aku? errmmm tayah laa.. biar aku je yg wat keje ni..

sedang aku rajin melepek2 depan tv.. sambil tgk drama kat laptop gak.. dan juge belek2 blog lain.. aku masok laa satu blog ni iaitu blog serius.. aku rase ramai org da tau n follow blog ni.. tp aku baru je berkenalan.. soo sedang belek2.. aku terstop kat satu entry dia yg bertajuk 'serius cute - tak main lah suprise birthday, cuba suprise wedding baru winrar'.. kat bawah ni aku share lg skali video dr entry tu..



begenang ayaq mata weii tgk.. aku igtkan tu da cukop da bomb dah.. rupenye ade lg gempak.. kalo ade pompuan2 tgk ni kalo tak touching mmg tatau laa nak ckp.. nak menangis kot aku tgk.. sedih sbb aku da tade harapan nak dpt suprise canih.. hahahhaha tade laa.. men2 jek.. tp ade ke lelaki kat malaysia ni yg brani wat cani?

sape yg tak suke dpt suprise? ade ke? mungkin ade kot.. tp rugi nye sape yg tak suke tu.. the excitement of the moment tu.. komfem laa susah nak lupe.. kan kan kan?

owhh by the way.. let me share with u the other video.. 2 2 pon best.. the 1st one best sbb aku rase everything dr own effort from that guy.. n dia sediakan ape yg pompuan tu nak n sgt laaa touching n sweeettt...

yg 2nd video ni mmg suprise yg gempak tp ni dr rancangan tv.. soo laki tu dpt byk pertolongan dr pihak lain laa.. tp serius best kalo aku ade kat situ pon rase nak nari lompat2.. huuuuu.. sile enjoy the 2nd video ye..





ade sape2 plan nak buat suprise utk aku ke?


ok ok.. senyap2.. jgn bgtau aku..


;) *wink*




0 k.o.m.e.n: