Lilypie Third Birthday tickers

i.m~c.o.m.i.n.g~h.o.m.e.!.!.!

Friday, July 8, 2011

hi hi hi kepade yg membace..

current location : terminal 1, changi airport, singapore..
current time : 8.02pm..
destinasi yg dituju : lcct, malaysia..

yess yess.. sekarang aku kat boarding room.. tgh tunggu mase utk terbang pulang ke tanah air..

at last!!! perasaan skang mcm tak caye jek.. mcm tak caye inilah mase yg aku tunggu2 slame ni.. ini yg aku nak sgt.. n its happening right now!!! im going back for good.. tp fikiran ade sikit serabut.. sbb isnin nak kene gi report masok opis dulu.. slase da ade interview plak.. soo mcm tak sempat nak pk ape.. nak kene neves utk interview.. tak sempat nak relek2 sgt.. n org lain pon sebok tanye.. pastu nnt blk cemane?? masok pojek mane?? nak report kat sape??

eh ehh.. mintak nafass... mintak nafaasss sikit... kasik aku dok relek jap.. ganti puase ke... tempah baju raye dulu.. buat langsir kat rumah puchong tu.. currently langsir living hall aku pakai banting penanda arah mase kenduri kat kedah dulu.. nnt aku tunjuk cemane ghopenye ek.. haa bole tak kasik aku relek jap?

blk ni aku nak mkn nasik grg kampong ke.. pataya.. paprik.. tomyam.. kuewtiau kungfu.. indo mee azwath pon jadi laa.. no no no to fast fud.. for the past 3 weeks.. aku rase nak dkt 10 kali gak aku mkn beger king n texas chicken for lunch.. itu je laa.. sbb da tade idea sgt nak mkn ape.. soo.. aku bg cuti panjang utk mkn fast fud ni.. lemak terkumpul pon da mule menjengah2 ni.. makin susah nak sorok.. ok nnt nak plan utk eksesais.. (*_*) mate bersinar dgn harapan ini bkn omongan kosong..

oraitt.. flight spatutnye 845pm.. tp tadi mase check in org tu ckp delay 15minit.. ye laa bang.. mcm tak bese plak... kannn??? eh ehh tp tibe2 tenampak flight air asia baru parking.. tatau laa itu flight yg sepatutnye ke tak...

byk plak aku cerite kan?? mood tgh eksaited nihhh.. tak saba nak landingg...


ciss td da taip panjang2.. tibe2 ade conflict ape tah plak.. malas nak sambung.. sampai sini jek..



malaysia!!! im coming!!!

2 comments:

  1. bila baca entri ko ni ntah nape aku pon turut sama eksaited..teringat zaman dulu2 gak.
    anyway, welcome back bebeh.

    ReplyDelete
  2. thankss bebeh.. bile nak tuntut barang ko ni ek?? heheh ade je kat umah aku tu..

    ReplyDelete