Lilypie Third Birthday tickers

e.x.c.i.t.i.n.g~d.a.y.s

Thursday, July 21, 2011

haaa kan ai da janji nak rajin update.. kan kan?? ai tak tipu kan? kan kan?

pastu nak cite ape ni? ape yg menarik? aku tgh mode excited ni.. aku pon tatau nape.. tp rase mcm hepi laa..

ari slase aritu.. sian ika.. lepas jatuh ditimpa tangge.. meh aku flash back sikit.. mlm jumaat yg aku br sampai dr singapore.. ika ngan nadia yg jemput aku kat lcct.. on the way blk tu.. ade la plak road block kan.. mase tu kan keco sabtu yg ade perhimpunan hape tah malas nak sebut.. tak pasal2 laa kantoi tinted kete ika... da kene notice kene bawak inspection jpj.. seb bek tak kene saman.. pastu slase tu plak taya pancit.. soo aku pon pegi laa umah dia lepas keje.. konon2 nak tlg.. tp last2 tlg tgk je laa.. ptg tu gi mkn jap.. pastu tros wat plan terjun.. blk makan.. kitorg tros cek online timing movie.. check2 ade kol 830.. cpat2 magrib.. tros siap.. gi alamanda.. sampai pon da hampir 830pm.. zaassss tros bli tiket.. "kami nak cite yg bawah skali tu".. ceehh tanak sebutt.. ni salah satu dlm to do list aku bile blk mesia.. nak tgk wayang cite mlayu.. heheh mule2 aku nak tgk 'sekali lagi'.. tp lambat sgt sampai da abih tunjuk kat wayang.. so last2 tgk cite 'tolong, awek aku pontianak'..

review - errmm ok laa.. aku bace org komen2 kat twitter ckp kelakar gileee.. tp bg aku ok je.. ade laa part lawak.. tp ade gak part yg mcm slow.. soo kire ok laa.. kalo soh tgk lagi skali tu mcm ermmm takpe laa kot.. tp sazzy falak tu mmg comel dan cantik dlm cite tu..

smalam plak.. rabu.. aku gi keje pon da tghari.. tak sempat masok opis.. da jumpe geng2 yg nak kuar lunch.. patah balik join derang gi lunch kat bangi.. blk opis.. relek2 jap.. pastu ade event kat opis.. org dr india dtg.. soo ade laa performance sikit.. budak2 main gitar nyanyi2.. ade nari2 laa.. dpt laa hiburan sikit kat opis.. rase mcm zaman2 blaja dulu jek.. tgk konsert2 gituu.. pastu org dr india tu bebel2 ape tah.. komfem laa aku malas nak dgr.. tp ade satu part yg menarik.. iaitu.. sepatutnye surat increment kitorg kuar bulan ni.. tp.. di anjak kan ke bulan sept.. and gaji baru effective bln oct.. cissss.. kononnye kalo anjak tu dpt lebih skit.. wuteva~~~ menyampah dan meluatt.. gaji aku yg tah pape ni.. still tak revise2 lg.. ishh tibe2 sakit ati.. tutup cite!

haa lepas da abih event.. bace2 paper jap.. then tuka baju.. pegi comunity club kat cyberjaya tu.. gi jogging ngan ika n didi.. didi kawan baru.. dia kawan ika.. lepas joging.. kitorg terus gi mkn n pastu tros blk rumah masing2..

arini plak.. aku sampai opis da nak kol 12.. baru duduk beberape minit.. cek emel.. pastu tros join ani kiah dejah su ngan emi gi lunch kat alamanda.. jumpe lin n sari kat sane gak.. ramai btol geng2 pompuan kat sini.. best btol.. dulu kat singapore asyik laa aku sesat sorg2 pompuan.. bahagia dpt bepoye2 kat alamanda.. cari hadiah utk maria.. mkn kat secret recipe.. 2jam gak aa kat alamanda td.. pastu kitorg terus gerak gi kl.. prince court medical centre.. tgk maria.. smlm dia baru besalin.. baby girl yg sgt comel..

maria pon comel gak.. da la kecik.. pastu pakai robe hospital tu mcm pakai skirt..

kecomelan..

hazimaria's princess..

aunty reen mesti laa nak entepremm..

congrats maria & hazim.. slamat berjage mlm.. selamat berpantang.. selamat menguruskan badan.. dan juge menguruskan anak.. hehehe

pas da melawat.. dlm kol 430 lebih kitorg pon blk opis teros.. aku pon dok relek2 jap.. nak dkt kol 6 tu da kuar blk.. teros gi tasik kat tepi cyberview lodge.. ikot ika n didi jogging lg.. tp aku tak jog pon.. jln je.. sbb smlm lepas aku jogging tu.. mlm tu badan aku abih gatal2.. isk laa tatau ape masalah ni.. pastu sengal2 laa jugak skit.. so arini malas nak push badan utk jog.. jln je cukop.. ni pon skang badan aku dok gatal2.. alergik apekah iniiii.. malas btol nak gi cek..

ni laa view tmpt joging tu.. nice jugak.. redup sikit.. n angin sepoi2 jeekk..


ni plak view mase patah blk..


lepas jog.. kitorg gi mkn kat sri baling.. aku mkn 2 ketul ciken wing jek.. tade selere laa plak kan.. pastu hamekk.. skang ni aku rase lapa gilee.. tp sbb da tgh mlm.. malas plak nak mkn...

best.. best dan best.. ni laa sbb2 aku nk blk.. dpt spend time ngan member.. senang nak tgk muvi.. even after work.. gi mkn2.. joging.. esok plak pas keje nak blk senawang.. sabtu ade kenduri kat kampong.. best jugak.. da lame sgt takde kenduri kat kampong..

huuuuu hepi (^___^)



0 k.o.m.e.n: