Lilypie Third Birthday tickers

d.a~k.a.w.e.n.!.!.!

Tuesday, June 21, 2011

wahh wahh.. sbenanye tade la rajin sgt nak mengupdate.. tp td ade beberape org peminat request soh update blog.. wahh mcm ramai je kan.. padahal 3 org jek.. kalo compare ngan blogger2 yg femes.. yg beratus2 org soh update.. aku hanye semut kecil..

byk aku nak cite ni.. tp mase sgt laa terhad utk mengupdate blog.. skang aku bg cite ringkasan dulu.. nnt dlm entry2 akan dtg aku buat kupasan ye.. kupasann???

1st of all.. aku da kawen!!! huiishh kadang mcm tak caye jek.. btol ke ni da kawen ni.. btol ek sume da selesai?? hehehe secare mate kasarnye aku bole ckp syukuuurrr alhamdulillahhhh semuanya bejalan lancar.. ade beberape peristiwe tak diingini yg berlaku tp tak menggugat perjalanan majlis.. terime kasih kepade mak&ayah yg byk sgt tolong..

mak tu dlm sminggu be4 majlis.. dia laa yg paling awal bgn.. dia paling lambat tdo.. buat hantaran pon dia.. jahit sarung bantal pon dia.. masak rendang pulut kuning dia n the geng.. jahit bende merelip2 kat langsir bilik dia jugak.. pegi giant.. pegi pasar.. booking homestay.. cari coklat.. anta korset gi repair.. huii byk lg laa..

ayah plak sumbangan dr segi kewangan.. dlm sedar dan tak sedar.. huhuhuh time gi bli gule2 n coklat kt giant tu.. aku da plan nk bayar.. tibe2 mak hulur credit card.. alhamdulillaaahhh... rezeki x baik tolak kn.. hehhehe mintak halal yee ayahh.. pastu sponsor catering yg byk dpt feedback org kate sedap.. alhamdulillahh.. tekilan gak aku tak sempat nak menikmati lauk sedap2.. nasib pengantin mmg camtu laa kan..

tgh aku nk citer bende best2 ni.. tibe2 td boss panggil.. saje laa nk borak2.. tanye kabor sume.. pastu i plan this.. i plan that.. later u do this n that.. amboiii dia buat tatau je agreement dulu tu.. pastu aku pon ckp laa.. psl dulu da agree if aku nak blk.. dia bole bg release.. mule2 dia tanye la.. apsal.. bkn da ok ke da dok same2.. igtkn da setel down..

dear abg boss.. ni la masalahnye.. when i do the talking.. u dont want to listen.. u only want to listen what u want to hear.. letak aku kat main opis.. konon2 nk bg aku environment baru.. padahal aku da ckp.. nothing to do with work.. i just want to go back.. anta aku soh gi seminar ape tah ngarut2 yg rupenye org tu nak jual software.. i told u i just want to go back.. now eventho im living with my husband.. i still want to go back.. paham?? mmg laa mcm sedih la skit kene bejauhan.. nnt kene dok sorg2.. tp tahap tak best dok sini tu sampai i dont give a damn! aku ckp nak blk tu aku nak blk!!

pastu boss ckp td.. kalo btol nak blk jugak.. ok.. dia takle tahan aku.. then dia siap ckp nnt nak tlg carikan pojek kat mesia plak.. akan bg high rate kat aku.. siap ckp.. kalo btol nak blk.. then ok.. tp jgn kuar dr kampeni ni.. hmmm that part.. not sure yet.. soo aku ckp laa konon2 bg aku pk blk.. dia pon ckp dia pk blk.. n aku mcm decide.. max aku ckp aku bole stay lg sbulan jek.. kalo dia takle bg.. then aku resign.. means aku stay lg 2bln.. thats it!

ishh ni yg meluat ni.. aku da agak dah.. mesti ade putaq2 punye.. time cuti aritu.. kalo aku terpk je pasal nak ngadap issue ni ngan boss.. mesti aku rase stress sgt.. mengeluh jek.. *sigh*


4 comments:

  1. pertamanya selamat pengantin baru=)
    moga kekal bahagia buat selamanya..
    dan pasal keje tu banyakkan bersabar ye =)

    ReplyDelete
  2. cheqna - thankss.. hehehe mcm da takle saba je ni.. nak balik gak.. huwaaaaa...

    ReplyDelete
  3. tahniah dh kawen!! weehuuu...
    senang2 tepek la gambar kawen banyak sket...xpuas den menengoknyerr..

    psl keje tuh, aku rs baik ko pregnant cpt2..pastuh dh xlarat leh mntk blk msia cepat sket cam manzuila (sorry man kalo salah eja) arituh..
    amacam...ok x cadangan aku? hihihi

    ReplyDelete
  4. rina,

    balik laaa...
    (ikut style iklan 'lepas kn laa')

    SELAMAT PENGANTIN BAsi

    miahaha..

    ReplyDelete