Lilypie Third Birthday tickers

3~i.n~1

Wednesday, April 13, 2011

heelooo.. lame tak update.. byk bahan nak cite sbenanye.. tp tahap kemalasan mengatasi segalanye..

1st of all.. arini besday mak and man.. hepi besday mak.. hadiah bulan 6 ni iaitu seorg menantu yek.. heheh n hepi besday man.. kalo ko kat sini lg.. bole kite celebrate same2.. smlm kitorg pi mkn chili crab ngan cereal prawn.. ngan ikan sweet sour.. ngan sayo kangkong.. ngan sup ikan.. wahh..

pastu smlm besday aku.. seronok.. dpt wish yg belambak2 kat fb.. fon.. n tambah2 seronok sbb smlm member skola.. iaitu aminah n sudirwan dpt baby girl yg ke 2 diorg.. and jugak ami n pidah dpt baby girl sulong.. wuuuu terharuu.. hehhehe

kelmarin plak puan lisa n eddy dpt baby girl yg sulong derang.. senyap2 je.. tau2 da branak.. hhohoho sempat plak tu beliau update blog time kat spital.. gigih mungg!! congratss..

motif update ni bukan nak cite psl besday or org branak.. motif nye nak share satu cite yg mmg aku rase kene share.. aku mcm nak gelak gile2 punye gelak bile dpt tau.. tp mcm tak mampu nak gelak.. haa paham??

canih.. td time lunch.. ade sorg member aku.. dia cite.. kat tmpt client dia dulu.. kat pantry tu.. hari2 mesti ade paket air milo3in1 yg da tebukak tp kat dlm still ade isi.. terbiar jek.. hari2 mesti ade satu.. sampai besemut2 sume.. soo derang pon pelik laa.. sape punye keje yg hari2 bukak milo.. tp tak abiskan.. pastu dok bia camtu je.. misteri laa kan.. soo ade lg sorg member aku ni.. dia tak puas ati.. dia pon siasat laa.. observe sume.. nak tgk sape punye keje kan..

pastu tau laa ade sorg mamat ni.. dia punye keje.. bangsa dan kewarganegaraan dirahsiakan.. huhuhu then tanye laa.. apsal yg bukak milo.. pastu dok biar camtu je kan..

rupenye sbb tu milo3in1.. so???

sbb dia igt.. milo tu bole gune 3 kali!!!.. satu peket gune 3 kali okeeeiiiiiii... heiiiiii...

adeh.. tibe2 lemah plak nak meneruskan entry.. lemah mcm tak terkate.. alahaaaiiii..

agak2 kalo ade kopi cap kayu 6in1.. ko gune laa skit2 bg cukop 6 kali ek??


seriusss.. ini bukan cerite rekaan..


owh seblom mengakhiri entry ni.. thanks ayah for the special entry sempena besday kak ngah. and mak.. ramai sgt yg wish and doa.. tak mampu nak reply satu2.. terima kasih semua.. thank you soooo much!!! dan aminnnnnnn utk semua doa2 tu.. :)

p/s : ayah link laa balik kt entry ni.. so that diorg tau kakngah ckp time kaseh.. ehhehe

7 comments:

  1. Thanx sbb wish dlm entry ko.... Aku baca entry ko dah mcm tgk maharaja lawak plak..mmg Lwk la mamat tu... Tp aku mcm tau je warganegara mamat tu n detective yg menyiasat tu....

    ReplyDelete
  2. haha.. warganegare tu mebe btol laa..hehe btw apsal ko gune blk30 lg ni?nk dok sini lg ke?

    ReplyDelete
  3. ahahaha... dah terlebey pandai tu..

    min dah deliver eh..oO...

    ReplyDelete
  4. xbaik korg ni kutuk2..

    x sume org pndai mcm 'kita'

    tazkirah isnin oleh wan

    p/s:zuila da balik..ko bile plak rina?

    ReplyDelete
  5. zura - heheh.. ha ah.. baby min yg 2nd same besday ngan aku.. :D

    datokT - manede kutuk laa datok... saye cite je kejadian yg terjadi disini.. saye tak kate mereke tidak pandai.. mungkin over thinking sajee.. heheh rina comingg sooon.. on the wayyyy...

    ReplyDelete
  6. kalo ko da blk nnt bgtau aku eh rina

    aku igt nk rasa duit sgpore mcm mana plak la,asik pakai duit rm je..ada member aku ckp duit sgp tu lain sket..aku mcm x caya je member aku tu ckp..

    p/s: perut aku kecik je...xbole mkn byk pon

    cheers,
    wan

    ReplyDelete
  7. wan - ok.. komfem aku takkan bgtau.. heheh

    ReplyDelete