Lilypie Third Birthday tickers

s.a.k.i.t~a.t.i~l.a.g.i

Monday, February 21, 2011

skang rase sedih..

asyik2 sedih..

penat jugak sedih ni.. sbb dada rase sempit jek.. hati rase tak tenang.. sakit kpale.. rimas.. meluat.. menyampah..

last week aku mmg da tekad nak benti keje.. tp ptg jumaat aritu team lead aku call.. bgtau soh dtg opis kat tmpt user ni.. kat ghim moh.. pastu aku dgr2 dr org len gak.. pojek aku ni akan bz starting for this week.. mcm ade development task.. soo smlm tibe2 da mcm ade consideration utk stay lg.. kot2 derang soh aku dtg ghim moh ni utk assign task baru ke.. task yg mencabar ke.. kalo aku bole buat something new.. mebe bole stay lg laa.. kan kan..

then pg td.. aku sampai.. team lead aku da sampai.. then dia tunggu sorg lg team mate.. pastu bile team mate aku da sampai.. derang tros kuar.. tinggal aku sorg2 kat sini.. tak inform pape pon.. ok fine..

pastu da lame tu.. boss, team lead, team mate blk.. borak2.. derang order piza utk lunch.. then aku dgr derang siap bisik2 tu.. plan ape tah.. sebut2 nak pegi main opis.. aku buat2 bangang je laa kat depan derang kan..

then da lame setel lunch sume..

'ok rina.. we are going to xxx ofis.. anything u call me'..

team lead ngan team mate gi main opis.. boss plak kate nak gi meeting ape tah.. n now aku kat tmpt ni sorg2.. skit pon derang tade share kat aku ape yg berlaku skang..

derang letak aku kat sini.. wat keje2 yg same gak mcm kat grange road tu.. tp sini incase user nak jumpe.. so aku nak kene handle.. ni lahh fungsi aku dlm team ni..

adoih laa.. sakit nye atii.. aku tade peluang utk improve pon.. letak aku kat support ni kan.. haa ni laa yg aku buat.. improve kan blog aku..

ok skang ni komfem.. aku tunggu mase yg sesuai utk anta surat resign.. sambil gigih cari keje.. korg nak bz ngan task2 baru tu lantak korg.. sape nak handle user2 ni pedulik ape aku.. tade sape pk psl aku kan.. janji korg dpt wat keje best2.. environment best.. ape aku rase.. ape improvement aku utk career aku ade sape kesah? janji bukan korg yg tanggung bende2 tak best kan.. arrrghhhh!!!

0 k.o.m.e.n: