Lilypie Third Birthday tickers

l.e.t.u.p.a.n~p.e.r.t.a.m.e

Monday, January 31, 2011

lepas je entry aku psl sbb tak tahan dok spore.. aku berazam tanak komplen2 dah.. tanak merungut.. tanak ngumpat guard or mamat busuk.. nak cite bende2 yg best jek.. or cite bende2 len laa..

tp tp tp..

aku harap2 ni last entry psl cite tak best.. huhh

harini mmg btol2 da takle tahan.. citenye canih...

smlm da laa kepenatan.. sampai dr mesia kol 12lebih.. tdo pon kol 1am.. pagi2 da dugaan besarr... iaitu ujan lebat.. woohh sedap btol tdo kan?? kalo dpt tilam empukk.. bantal empukk.. comforter yg sgt comfort.. fuuhhh bahagianyee.. tp tetap gagahkn bgn utk siap pi keje.. awal pg td status aku kat fb pon 'bismillah..'.. niat nak mulekan hari yg baik laa.. sampai opis.. setelkan keje2 rutin.. aku sampai opis dlm 840am laa.. baru sejam aku buat keje.. dah si uncle guard pagi ni wat aku mendidih.. bile aku cek2 blk.. byk gak entry aku psl guard2 nih.. sape2 yg terlebih rajin.. atau teramat bosan.. sile laa bace cite 1, cite 2 dan cite 3 psl uncle2 ni..

ok.. mase tu aku da nak masok workroom tu dah.. tp tgh dok cek emel skit2.. n nak close2 window.. tk sempat aku bgn.. uncle pagi ni da betindak lebih pantas.. pi hempas pintu workroom tu.. sbb awal2 pintu tu tak rapat.. woohhh... jantung aku da laju mase ni.. pg2 lg da dgr hempasan.. lepas je aku close sume window.. out of control.. aku mmg da marah mase tu.. aku masok workroom n tolak pintu kuat2.. tp still pintu tu tak tetutup rapat dgn sendirinye.. soo aku bia je laa.. sbb aku nak check bende skit je kt dlm workroom tu.. tak sampai satu minit.. aku dgr uncle tu dr luar bejln ke pintu.. then bammmmmmmmmmm!!! dia hempas lg kuatt.... *(&*(@&#*(!@!#(*&(!!!!

aku terus marah yg membuak2.. terase darah naik kt kpale.. teros mengigil.. aku msg membe aku.. siap mintak izin.. 'allow me to mencarut..' n lepas tu kuar laa sedikit carutan.. tp takle nak taip laju2.. tangan gigil.. seriusly td mmg sgt menguji kesabaran aku.. mule aku da cube tarik nafas.. nak wat bodo.. wat keje je.. tp takle tahan.. teros aku meluru kuar..

relek2.. bkn aku gi serang uncle tu.. aku menuju ke tmpt ade person in charge dia laa.. aku da igt nak komplen abis2an aa... tp otw tu sempat pk.. aku call team mate aku dulu.. aku baru tanye dia kat mane.. tros aku syahdu.. sebak takle nak ckp.. burstt into tearss.. bejurai2 aku nangis.. aku da bebel2 sume.. pastu aku dok kat tmpt mcm astaka facing padang bola.. nangis2 lg sorg2 kat situ.. pastu aku call boss aku.. bgtau dia plak.. da laa nak cite susah.. tesedu2.. 'yes tell me.. tell me rina..'.. 'yes.. (sedu).. i (sedu lg)..'.. 'anything?..tell me rina'... 'i want (sedu).. i dont know (sedu) how to tell (sedu).. u'..

hooohh susah gile hehh nak becakap.. tp last2 tu manage aa cite sume.. n boss aku tu pon dgn konfiden.. 'im taking cab right now.. im coming there.. dont worry.. im on my way'.. aku tatau laa besar mane spore ni.. sampai skang time aku menaip ni dia tak sampai2 pon.. (-_-')~~

tp pastu dia da escalate ke org moe.. dia kate da call org tu.. call org ni.. nak wat komplen sume.. pastu aku sambung lg sendu ku di astaka.. ade laa sejam jugak.. bengong! rase mcm tanak masok lg tmpt tu ngadap muke blagak guard tu..

then da lame skit.. team lead aku sampai.. soo aku cite2 kat dia sume.. then kitorg tros jumpe person in charge utk security ni.. komplen2.. aku nak je ckp.. 'i dont want to see his face anymore!'.. tp haihh.. then td dlm mase team lead aku ade kat tmpt ni.. ade la 2 3 kali uncle ni dok hempas pintu lg.. elok laa.. tade laa nnt igt aku buat2 cite jek..

pastu td ni.. team lead aku ckp.. pasni nak try arrange utk tayah dtg tmpt tu lg.. dok kat gim moh plak.. kat situ pon bangunan skola lame gak.. tp renovate jd opis.. n kat situ user2 kitorg duduk.. better place laa.. we'll see how.. aku kurang yakin bende tu akan jd.. sbb derang ni igt pujok budak kecik yg menangis kot.. mcm.. 'ok2... jgn nangis.. nnt kite bli coklat.. ok ok.. nnt'.. sampai ke sudah tak beli2 pon.. mcm boss aku ckp laa.. ok2.. otw.. lg brape minit akan sampai.. last2 aku dpt tau dia da slamat sampai main opis.. aku pon da abih nangis..

hmmmmm..



0 k.o.m.e.n: