Lilypie Third Birthday tickers

p.a.n.a.s.s.s.!

Friday, December 10, 2010

aku br je blk dr breakfast td.. sampai2 je tmpt ni.. ade sorg laki dr moe ngan sorg security officer.. aku rase ketua security officer..

tibe2 derang masok tmpt ni.. n laki dr moe tu marah2 uncle pagi.. sbb dia kate uncle pagi tu ckp dia tak follow procedure ape tah.. then bukak pintu.. ckp 'ur job is done here.. please go out'.. woohh..

pastu derang bleh gado2 depan aku.. laki moe tu ckp.. uncle ni ade attitude problem.. tatau nak communicate ngan org.. which aku sannggaaatt setuju..

tp bole plak ade sorg vendor ni.. tlg leraikan.. pastu bawak org moe tu kuar.. then bile vendor ni masok.. dia ckp kat uncle pagi.. 'dont worry.. i will back u up if someone said u hv attitude problem.'.. what???.. siap ckp lg.. u r very nice.. done a very good job.. whatttt???? vendor ni tak penah kene lg kot.. aiiihhhh nak aje aku mencelah td.. aiihhhhh aiiihhh...

aku mmg tatau exact story punce org moe td tibe2 mengamok.. tp ape2 pon.. aku tetap sokong dia.. huh!

kalo uncle tu pangkat paling besar dlm moe pastu nak marah org bawah sbb tak paham procedure.. bole diterime skit laa kot.. tp ni security officer jek... aku tak kate laa dia pangkat paling rendah.. tp the main thing is.. dia mmg tak respek org.. treat org len mcm bodo.. siap nak bukak kertas tunjuk flow procedure tunjuk depan muke lg..

huhhh.. geram..

tp arini aku kene hepi.. sbb mlm ni nak blk mesia.. wuhhuuuuu!! im lovin it!!!

0 k.o.m.e.n: