Lilypie Third Birthday tickers

j.a.n.j.i~p.e.l.e.s.u.!

Tuesday, December 7, 2010

aihh..

tgh sakit ati nih..

janji pelesu betol..

dlm bln 7 aritu.. org2 moe kate kitorg kene pindah tmpt baru kat grange road in utk temporary.. dlm 3 4 bln je kat sini.. and ade lg satu team moe kene pindah sini permanent..

tp skang.. team yg satu lg tu da blk ke moe hq kat buona vista.. n aku still kat sini.. n aritu ade sorg pompuan ni ckp kat aku.. derang akan renovate satu bilik kat sini.. utk jd tmpt keje aku permanent.. whatt theee whaaatttt???

benccciii!!!!!!

aku bencii dok sini.. vendor2 len dtg sini kejap2.. sejam 2 jam.. derang blk.. aku skang dr kol 830pg sampai kol 6ptg kat sini.. slalunye sorg2.. imagine.. ade bilik opis.. ko keje sorg2.. betemankan security officer..

aku da tak larat nak mkn kat sini.. menu yg ulang2.. skang ni pon aku slalu gak bekpes sandwich.. lunch pon sandwich..

kenape aku yg kene dok tmpt ni?? :(

benci!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pastu satu lg janji pelesu..

awal2 mase boss aku soh handle satu lg pojek ni.. bunyi cam gempak je buat 2pojek.. padahal keje copy paste jek.. haa boss aku siap warning soh jgn bg contact no aku kat team pojek ni.. dia ckp.. kalo derang dpt no aku.. kejap2 derang call.. soh buat itu ini.. sume pon urgent.. pojek ko je laa yg terpaling urgent kan..

pastu boss aku ckp nak bg simkad.. dr ari petame aku take over kejeni.. sampai skang tak dpt2.. then td boss aku call plak.. dia ckp soh bg no aku kat sorg ni.. n dia kate mmg yg sorg ni je tau.. org len tatau.. dia kate dlm ujung bln br setelkn nak bg satu lg simkad kat aku..

wat de fish laa.. awal2 ckp berapi2.. soh aku keje ikot cut off time laa.. time2 tu je aku leh buat keje utk pojek satu lg laaa.. tu pon kadang2 aku da fleksibel.. ade lari timing.. anta emel awal skit.. siap boss aku call bising sbb aku anta awal.. dia ckp make sure ikot timing.. soo fine.. aku da ikot timing.. tp kadang2 call.. ade ad hoc punye keje.. sbb urgent!! pastu now da kene bg no fon plak.. nnt kang skit2 call.. this is on ad hoc request.. bek tayah ade timing!!!!!!!!!!

aku nak blk aaa canih.. sakit ati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cemane nak apply talent corporation tu??

2 comments:

  1. aku rasa dh setahun ko kat sane..dh boleh kot balik sini demand gaji tggi skit..tanye la geng2 XXX yg dh berpindah tu..sian plak ko sorang2 kat sane..HP x mau try?

    ReplyDelete
  2. ye puan harley.. bln 10 aritu da genap staun aku kat sini.. ciss.. seda tak seda.. dlm aku merungut2 ni.. lepas gak staun..

    aku tade la kesorgan kata sini.. ade je hosmet.. kekasih juge disini.. tp working environment mcm mengong!!!

    tu je prob..

    ReplyDelete