Lilypie Third Birthday tickers

c.a.n~u~h.e.l.p~m.e.?

Saturday, November 27, 2010

hello helloo... lame sgt tak update

da mcm2 karang dlm kpale otak..

'nnt nak tulih canih la..'

'japgi nak cite ni laa..'

dan mcm2 lg.. tp last2 login blogger pon tak sempat.. agak bz skit last week.. mcm2 issue plak..

skang kan.. kan.. aku nk mintak tlg ni.. kalo korg prasan.. aku br je create satu poll.. kat blah kanan atas.. psl wish list.. n aku sgt2 menghargai kalo anda2 yg membace ni dpt respon kepade poll tu..

tp 1stly nak bg mukadimah skit laa.. incase ade yg tatau kan.. wish list ni mcm list of adiah2 yg kite nak.. slalu ade besday wishlist ke.. saje2 punye wishlist ke.. n yg aku maksudkan skang is wedding wish list.. niat nye adelah utk memudahkn keje2 para tetamu termasok laa family, sedare mare, kawan2 n sape2 je laa utk pilih hadiah..

at least diorg da ade option utk bli barang yg kite btol2 nak.. walopon murah.. dpd bli barang yg mahal.. tp kite rase mcm tak perlu kottt.. n satu lg.. dpt mengelakkan pembaziran iaitu dgn ini membawa maksud.. dpt bende yg same sampai 2 3 4 5 ketul.. contoh mcm wedding kakak aku dulu.. kalo tak salah toaster dpt lebih dr 5 kot.. last2 sedekah kat sedare mare yg dtg..

ini sume pendapat aku je laa.. sbb dgn adenye wish list.. bile ade org da cop adiah tu.. soo otometik kite tau laa.. dia akan dpt hadiah tu.. so bole cari adiah len plak..

soo soo.. ape tunggu lg.. sile lakukan tugas anda utk membantu saye membuat keputusan ye..


segale kerjesame saye dahului dgn ucapan trime kaseh!!! =D



0 k.o.m.e.n: