Lilypie Third Birthday tickers

r.a.n.d.o.m~j.e

Monday, October 25, 2010

patut laa tetibe ramai plak org komen kat previous entry.. kalo org len punye ramai mesti puluh2 punye komen kan.. aku tgk 2 3 org komen pon da rase ramai.. hahah sejak2 blog developer kat kampeni xXx banyak yg resign.. komen pon makin kurang laa.. haa sambung blk.. patut laa ramai.. rupenye ayah sebut kat blog dia.. hehe

time kaseh laa kat sape2 yg bg sokongan moral tu.. tu aa.. mmg nak blk laa kan.. tp takle lg.. kene kumpul duit.. bukan sbb nak kawen.. eh kawen tu nak laa.. tp bukan kumpul pasal tu.. kumpul pasal lain.. pasal.. ermm... ayah nak bag samsonite! dia da pesan takmo bag lain.. hhoho.. tak sompek2 laie nak poie cari ni haa..

last wiken aritu.. konon nak update blog dr semban.. tp.. disbbkan ari sabtu tu sedap btol melepek2 kat depan tv.. tambah plak ptg tu ujan.. huii.. tade keje aku nak ngadap pc plak kan.. takat ngadap pc.. kat spore pon bole.. bestnye besenang lenang kat umah.. jumaat malam sampai umah je hati da bebunge2 sronok.. padahal tade ape jd pon.. tp sronok sbb ade kat umah.. :D

pastu.. ni cite random2 je ni.. ahad aritu pon pack gak xtvt..

800 - bgn pagi..
830 - sarapan
900 - gerak dr umah pi komuter semban
930 - gerak dr semban to serdang

cite selingan.. sonok btol nek komuter aritu.. kat koc pompuan.. ade beberape cine.. india ngan mlayu.. tp yg cine ngan india ni mcm member yg rapat sgt.. derang borak2 in malay.. aku rase mcm wahhh majmuk nye.. sonok tgk berbilang kaum baik sesame sendiri.. sejak2 dok negare org ni.. semangat kenegaraan aku mmg tinggi skit.. merdeka!!

1030 - sampai serdang tros gi upm.. meneman dia menyetel hal master dia
1145 - gerak gi saujana putra.. ade laa hal sket.. ish toksah sebok..

*janji ngan org tu kol 12.. time kitorg gerak dia kate dlm stengah jam dia sampai.. kol 12 kitorg da sampai.. tunggu sampai kol 1 lebih skit br dia sampai.. hmmmmppphhh -_-!

230 - setel urusan.. singgah puchong amek barang..
300 - gi mkn kat riang2.. n relek2..
500 - gi bukit jalil amek bas ke johor

*kate nak gerak kol 6.. nak dkt kol 7 baru gerak.. hmmmmpphhh lg!

1045 - mlm baru sampai johor.. cari private car utk blk spore..

pastu bole plak ade 2 org pakcik ni nak blk spore gak.. tp dia soh gerak lg beberape minit nak kol 12.. sbb dia nak dpt cop 25hb kat passport dia.. kalo kitorg masok spore seblom kol 12.. date cop tu 24hb.. so dia dpt claim 3hari jek.. kalo cop tu da 25hb.. dia bole claim utk 4hari.. soo kene tunggu lg dlm 1145 br grak.. hmmmpphhh lg dan lagi!!

cincai2.. sampai spore dlm kol 1 lebih gak aa.. penat badan!



motif apekah tibe2 letak gamba sendiri posing begini?


mahu tahu? kelik sini ---> (@_@)


p/s : to ainor.. thanks 4 the award.. lame tak dpt award2 nih.. nnt aku kutip ek.. :D

2 comments: