Lilypie Third Birthday tickers

i~n.e.e.d~b.r.e.a.k

Friday, October 8, 2010

baru je rase mcm smlm smpi dr mesia.. tup2 arini da nak blk lg.. penat last week pon tak ilang lg ni..

tp this week blk sbb nak gi wedding nik kat mlake.. besemangat da gi keje bawak bag tarik.. nk amek bas kol 7.. tros sampai semban kan.. tp tibe2 baru sedar.. passport tetinggal kat umah..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:((

tepakse dr orchard.. patah blk bedok.. smate2 nak amek passport.. then kuar blk pi bugis plak.. n tepakse laa amek bas kol 10mlm..

nampak nye wiken ni pon takle nak relex sgt.. sampai semban komfem da kol 2pg kot.. then sabtu siang da nak gi wedding nik kat mlake.. ahad turun kl plak.. nak gi salon.. nak gi tgk umah puchong.. then flight kalini kol 530pm.. saje amek awal.. airasia plak tu.. da laa yg ni tesilap bli tiket.. terrr amek yg bag 20kg punye.. tu psl bawak blk bag tarik.. tatau laa nak sumbat ape bg bebaloi skit 20kg tu.. hishhh soo at least kol 345pm camtu da kene gerak dr seri kembangan..

seriusslyy aku rase nak amek cuti lame2..

serriuusss punye nih..

nak relek pliss...

kalo dpt besantai tepi pulau lg menarekk..

uhhh~~~

1 comment:

  1. nk ikut g pulau bole?

    tp gerak dr kl la..deal?

    ReplyDelete