Lilypie Third Birthday tickers

s.a.k.i.t~k.a.p.l.a

Wednesday, July 28, 2010

i need to get an umbrella.. elaa elaa eh ehh..

harus.. sbb tmpt baru ni.. kalo ujan.. dr bustop nak ke opis tade bumbung dah.. kalo dulu dr umah sampai ke opis relek je lg.. sbb sume pon ade bumbung.. pastu.. bile da bli payung.. mcm kene handbag baru la kan? kan kan? handbag skang mane muat nak letak payung.. jd.. menjadi satu keperluan la bli handbag baru sbb kene bli payung.. logik? tp aku plak malas nak bli handbag besar2.. buat tambah penyakit urat saraf je kan.. lg besar bag.. lg byk barang nak isi.. bawak berat2.. pastu sakit bahu.. cehh.. motif cite ni? tade motif..

sambung cite len plak.. ari isnin aku dtg tmpt baru ni.. mmg rase tak best sgt.. sbb mmg tak best aa.. tade kawan.. da laa kat tmpt lame pon tak ramai kawan.. tp smlm.. aku blk keje.. turun btol2 kat depan lucky plaza.. sempat singgah blikan perfume utk adik aku lg.. pastu lalu seblah tangs.. wuuuiii handbag.. wuiii.. kasutt.. tibe2 rase mcm eh best gak opis kat ngan orchard ni.. huhuhu tibe2 rase blk keje japgi nak masok tangs laa.. then kalo sempat nak gi masok tmpt len plak.. on the way nak ke mrt pon byk lg kedai.. :D

pastu smlm mase lalu tunnel nak ke mrt tu.. ade sorg laki main gitar.. yg mcm mintak sedekah tu.. then ade 2 org laki tgh sandar kat dinding tunnel tu sambil tgk laki men gitar td.. then aku pandang salah sorg.. ehh mcm kenal.. tertoleh2 aku tgk dia.. siap rase nak patah blk lg.. komfem aku kenal mamat tu.. mmg aku kenal dia.. aku mcm nak panggil dah.. 'eh zizan.. watpe kat sini?'.. tu ckp dlm ati je laaa.. tp tu laaa.. disbbkan aku kenal dia.. dia tak kenal aku.. so tak jd laa.. alaaa.. zizan raja lawak tu..

eh tah2 dia sbenanye tgh tunggu aku blk keje kan? apsal dia tak bgtau awal2 nak buat suprise? hishh..

okei saje ngarut.. sbb aku tgh dengki ngan mamat yg seblah aku nii.. patut kene bg name la kat dia.. aku bg name mamat b.. b itu bau.. mamat b ni pg2 aku sampai dia da konker laptop tenet.. pastu aku jeling2 tak nampak plak broadband dia.. soo mcm pk.. owh da pulang blk kat boss dia kot.. fine laa.. aku pn tak kacau la dia gune kan.. aku wat keje tmpt len jek.. tp td time lunch.. aku da gi lunch awal2.. then time mamat b pegi lunch.. aku take over laa laptop ni.. time dia da sampai pon aku stil gune.. tunggu je dia nak ckp.. 'excuse me.. can i use?'..

tp tak plak.. elok je dia dok kat laptop dia sendiri sambil kuarkan broadband dr poket.. motif?? motif tak kuar kan awal2 pg td? nak jimat ke?? aaaaaaaaaa nape aku sakit ati sgt ngan dia ni aaa.. adehhh.. walopon dia da tak beckp ngan aku.. aku pon mmg tak hingin nak start conversation ngan dia.. tp aura belagak dia tu mmg bole rase aaa... uurgghh!! tensi guwe..

da laa since kat tmpt baru ni.. hari2 mcm sakit kpale.. sakit perot lg.. tambah plak sakit ati..

guusssfraaabaa... gusssfrabaaaa... (tgk anger management tak?)

lg ape ek.. saje nak taip byk2.. nak gune laptop ni lame2.. this is revenge!..

tp da tade idea laa.. tape laa.. nak pi masok bilik satu lg.. main game pinball.. lg best..

babaii

0 k.o.m.e.n: