Lilypie Third Birthday tickers

j.a.h.a.t~k.e.?

Thursday, July 8, 2010

bosan laa...

arini tak byk keje.. penat + pening da dok surf2.. sampai tatau nak tgk ape lg.. lgpon surf gune fon tak puas sgt aa.. plus bateri cpat kong..

arini rase ngantok sgt.. dr pg sampai skang mate berat jek.. keje ade.. tp malas gile nak buat.. bole tak? bole takk?? bole takkk???

hmmm.. motif update blog kalinih ialah sbb da lame tak update.. n tgh rase tak best..

td ade konfren call ngan team member.. boss ckp pasni sabtu kene standby.. siap sabtu nnt kene dtg keje kol 9 sampai 1.. sbb kalo ikot dlm contract.. support is 5.5 days.. niceeeee~~~~ da la weekdays yg bese2 ni pon kadang2 je bz.. ni nak soh dtg wiken plak.. hape nak buat kat opiss ni??ngarut btol laa... n standby bemaksud.. lepas ni takle nak blk mesia slalu laa... damn! part ni mmg tak suke sgt sgt sgt..

da laa dlm kpale otak ni asyik rase nak blk mesia tros je.. haihhh.. i need my life back!!

skang ni aku rase mcm aku bukan aku.. kalo dulu aku rajin keep in touch ngan member2 lame.. rajin sebok2 hal member2.. agak2 org terase ngan aku.. aku da rase sebe salah gak.. tp skang.. org msg pon aku malas nak reply.. sape2 yg terase tu.. lantak ko laa.. tak larat aku nak layan.. emosi aku pon tak ok.. nak layan emosi org len plak kan? haa camtu laa.. aku rase skang yg penting diri aku jek.. kadang2 rase nak duduk dlm bilik.. melepek sorg2.. malas nak campo ngan sape2.. this is sooo not me!

nak blk mesia la.. bole tak? bole takk?? bole takkk???

tp kan.. aku dok merungut2 nk blk pon.. kalo org soh aku blk.. tibe2 aku rase mcm tak redi plak.. mcm.. ehh relek2 dulu.. tak sempat nak kumpul duit lg nih.. pengalaman pon tak cukop staun lg kat sini.. tp tu laaa.. bkn laa tak suke sgt.. tp saje laa nak meluahkan prasaan.. tak elok simpan2 kan??

owh.. da tebukak cite ni.. aku nak cite.. contoh keadaan.. aku ade kawan ngan si 1.. si 2 ngan si 3.. pastu kalo aku kuar ngan si 1.. kadang2 aku cite psl ape aku tak puas ati ngan si 2.. kalo kuar ngan si 2.. kadang aku ckp ape aku tensen psl si 1 n si 3.. pusing2 kire camtu la.. persoalannye.. tu dah di kire backstab ke? aku bkn hasut kat org2 yg aku cite ni soh tak suke gak.. aku just nak meluahkan prasaan tak puas ati.. n aku nak je kawan ngan 1 2 3 ni.. tp tu laa.. ade laa part2 yg aku tak suke kan.. mebe derang pon ade gak ape2 tak suke kt aku.. tp mebe derang tak cite ek? jahat ke aku wat canih? tibe2 aku rase besalah mcm bemuke2 plak..

patutnye aku tayah cite kat sape2 ke ek? tp kalo da tensen.. rase mcm perlu luahkan.. aku takle nak simpan.. ke patutnye aku cite kat org no 4 yg tade kene mengene ngan derang2 ni? ke aku patut cari kawan cyber.. (nape bile ckp kawan cyber.. aku rase mcm kene pegi cyber cafe utk bekenalan?).. cari sorg kawan yg tugasnye utk dgr luahan ketidakpuasatian? hmmmm.. pasni aku nak cube utk simpan laa je laa.. saba yek.. tak pon aku cite kat org no 4 ek..
hmmm.. tibe2 rase mcm lega skit hati ni.. ehh ke patut aku cite kat blog je? ehh tak perlu la kot.. nnt nak tuju kat org len.. org len plak yg terase.. lg susah kan?

lg satu jam stengah baru bole blk.. haddoiiiiiii


3 comments:

  1. boleh memandang dlm 2 konteks berbeza..ada jahat dan tak jahat. hehehe. bagi insan yg terkena, akan ckp ko jahat. bg aku, ko tak jahat..hahaha

    ReplyDelete
  2. ntah...aku pon rasa ko xjahat...ok je kot..

    base la manusia kn ada mcm2 prangai

    ReplyDelete
  3. cik pest & wan - aku pon rase aku tak jahat sgt.. huhu :P

    btol la tu.. manusia kan mcm2 perangai.. perangai aku sorg je pon da mcm2..

    ReplyDelete