Lilypie Third Birthday tickers

h.i.k~h.i.k

Thursday, July 29, 2010

gelak gedik dulu.. hik hik hik.. eh rase nak gelak lg.. hihiihi..

arini kan.. hihi awal2 pg td aku da stat emosi.. pasal sape lg.. mamat b tu la kan.. tp skang aku mcm.. hikhik.. sbb kan.. tmpt opis aku skang.. ade duduk skali ngan sorg uncle guard ni.. aku siap dok seblah2 lg.. bole laa pasni aku jd partime guard kan.. cari rezeki lebih demi mase depan.. ok sambung cite..

tgh2 wat keje td.. mamat b kuar pegi toilet.. elok je mamat tu kuar.. uncle tu kuarkan satu botol perfume.. dia tanye aku 'do u mind if i spray this?'.. wahaha of cos laa i dont mind uncle.. pastu igtkan dia nak spray skit2 jek.. tp agak byk la jugak.. dia kate takle tahan bau mamat b.. wahahahahaha *ini devil laugh*.. aku igtkan uncle ni tak prasaan.. rupenye masok hari ke 4.. dia tros bawak perfume..

ok dah.. tu je cite..

:D

3 comments:

  1. mr feckry - bukan nye takat busuk betul.. ini betul2 punye busuk.. opss.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  2. reen,
    uncle tu ade Fb tak, aku nak add.LIKE sangat2. jumpe geng ahahaha. dulu2 aku pun penah spray kalau 'K' datang lepak2 area kite...ko pun sama la kan, bwk air freshner haha.

    ReplyDelete