Lilypie Third Birthday tickers

u~f.e.e.l~m.e~?

Thursday, June 17, 2010


smlm tgh2 aku wat keje.. tibe2 dpt call dr no yg aku tak kenal.. so aku pon angkat laa.. dgr suare.. aku agak dia indian yg dr india punye.. dia ckp helo.. aku pon helo blk.. pastu dia ckp ape2 tah aku tak dpt nak paham sgt.. conversation canih..

m.e : who is this?
itu org : i.. aiyoo.. my fren.. aaa tell me laa..
m.e : tell u wat? i dont understand.. wat do u want? i think u got wrong no..
itu org : no no.. my fren.. aiyooo..
m.e : noo... wrong no.. i dono u..
*tuuutt tuuttt* ..

tu bkn mencarut.. tu bunyi aku letak tepon.. malas nak layan..

lame skit dia call lg..

m.e : yes.. wat u want?
itu org : i find my fren.. tell me laa..
m.e : tell u wat?? i dono.. i dono who ur fren..
itu org : aiyoo.. pliss laa.. tell his name..
m.e : wat? whos name? u want to know my name?
itu org : haa yes..
m.e : ok.. im rina.. (apsal laa aku tak tipu name aku time ni.. bg name isabella ke.. best gak kan?)
itu org : oooo rina.. where r u from?
m.e : ???
*tuuuut tuuttt*

still bukan mencarut.. aku letak fon gak.. cehh tibe2 da ala2 nak bekenalan plak kan.. malas gile aku nak layan.. pastu da lame2 dia call aku tak angkat.. dia anta msg plakk..
itu org : " i call u but why u no ans?"
me : "what do u want?who r u looking for?i told u, u got the wrong no.."

then tros mamat tu senyap.. fuuuhhh.. lega..

mlm plak.. lepas aku mandi.. then aku cek fon ade miskol.. then aku pon tak pk panjang.. tros la call blk no tu.. tgh dok call tunggu org tu angkat.. tibe2 aku teigt mamat ni... adehhh.. klam kabut hang up.. tros aku cek blk msg.. rupenye mmg dia..

ahhh sudah.. mesti dia igt aku nak layan dia lg.. siap bole nak call blk plak tu kan..

and tak lame pastu.. dia call aku.. wuuuuu aku rejek call dia.. ade la 2 3 kali dia call.. pastu tak lame pastu.. dia msg..

itu org : "rina, why u call me? so u can friendship me?
m.e : "i tot my fren, then realized it was u.. thats why i dont pickup."
pastu dia tros senyap.. fuuuhhh lega lg.. setell..

akan tetapi..

pg td.. br kejap je aku sampai opis.. tibe2 mamat ni da call2 lg.. hadehh laa.. tak gheti gheti plakk dia nih.. lalu aku pon rejek je.. malas gile nak layan..

dlm tghari.. dpt lg msg dr itu org..

itu org : "rina, so u can friendship me?i call u but why u no ans?i feel u"

bahan bukti..

aiyooo.. u feel me but i dont feel u laa beb.. n i don want to friendship u coz i oredi engage.. u go call other number can? mebe they want to friendship u..


aiyooo...


6 comments:

  1. weh ape mksd 'i feel u' tu ek? kalo aku dah freak gila babi dah.. rase cam nak tuko tepon...tuko tepon je..num same..kahkah..-sari

    ReplyDelete
  2. Salah nombor ni macam ada musim tau. Macam aku pakai nombor aku dah tujuh tahun tapi ada lagi yang rajin menyalahnombor ke talian aku. Kadang-kadang mungkin kawan-kawan nak main-main. Tapi kalau takde mood memang keluar ayat-ayat hokkein aku. Ok. Salam blogwalk.

    ReplyDelete
  3. hahha ayat dia memang hazab. ko rasa india punye indian ke? nape aku rasa mcm bangla? sebab indian sana english ok gak walaupun tebal sgt pelat..

    u want to frendship me or not, rina?
    ahaha

    ReplyDelete
  4. Sari - haha bijok ko ye.. cari alasan nk tuka tepon plak..i feel u tu aku rase mcm 'saye dpt rasekn kehadiranmu..' waahh!

    Benrauf - hi..thanks 4 singgah..tu laa kn.. aku rase pon ade org nk kenekn aku..tp lantok laa..malas nk layan..

    Lisa - bangla ke wehh?aku pon da xsure.. yg pasti skang da tade gangguan..jgn nnt muncul blk sudah!

    ReplyDelete
  5. mcm tut la entri ko ni...

    gile argh foreigner usya tuhh

    ReplyDelete
  6. wan - ape plak aku yg mcm tut.. mamat tu laa yg tuutt tuutt.. hehhe byk laa ko punye foreigner.. aku nak mat salleh!

    ReplyDelete