Lilypie Third Birthday tickers

n.g.u.m.p.a.t~l.g~j.o.m.!

Tuesday, June 15, 2010

wahhhh.. arini rase sgt senang ati.. (^_____^)

dok kat client opis sorg2.. bole konker laptop yg ade tenet ni sorg2.. wuuu~~~

kalo mase awal2 dtg spore dulu.. kene dok sorg2 canih.. mmg syahdu je aku rase.. sambil wat keje pon begenang ayaq mata.. rase mcm loser jek dok sorg2.. tp arini.. aku bahagia dpt dok sorg2.. huhu..

slalunye ade sorg mamat ni.. tp arini dia mcm da blk jek.. aku rase mcm tak penah ngumpat psl dia lg.. jd ape tunggu lg.. mari la mengumpat psl dia plak.. wahaha..

mamat ni.. dia satu kampeni ngan aku.. tp dia pojek lain.. pojek dia under satu client ngan aku gak.. soo kitorg tecampak la kat tmpt vendor sini.. awal2 dia dtg.. aku mcm kesian sbb dia sorg2.. so cube la tegor2.. nak buat kawan.. lgpon dr satu kampeni kan..
tp tp tp..

dia punye perangai.. blagak tak hengat.. mcm dia terer gilerrr laa.. kalo time dia tanye2 org lain.. kaco org len wat keje tape.. tp kalo org len tanye dia.. dia buat muke marah mcm tgh bz gile.. mcm eh ko tak nampak ke aku tgh wat keje ni?.. wah wah wah.. pastu aku start meluat ngan dia.. bile mule2 laptop yg aku slalu gune dulu dia da konker.. pastu laptop tenet ni dia konker lg.. kalo org len br gune kejap.. nnt start la dia.. excuse me.. i need to use.. urgent.. keje dia mmg paling urgent laa.. cehh.. meluat..

pastu aku start gado ngan dia psl mouse.. ye.. berebut mouse.. member aku dengki ngan mamat ni gak.. so saje nak kenekan mamat ni.. member aku gi sorokkan mouse yg mamat ni slalu gune.. nak bg dia susah wat keje laa.. tp.. esok nye.. tibe2 mamat ni gi curi mouse yg aku slalu gune plak.. aiihh.. bile aku mintak.. dia ckp dia tgh gune.. ade skali tu mmg aku tak tahan.. aku marah aa dia..aku ckp laa.. before dia dtg.. aku slalu gune 2 laptop tu.. tp since dia dtg..dia da amek.. then aku tuka laptop lain.. then now dia nak curi mouse aku plak.. lg ape yg ko nak amek?? huhh.. mmg emo.. tp dia bole gelak jek.. tahi.. aku tros masok workroom.. bebel2 kat member aku tu.. soh dia amek blk mouse tu.. dia ni pon satu.. leh nak gelak2 plak.. last2 aku kuar blk.. aku gi mintak.. br dia nak kasik.. tp dgn keluhan yg kuat.. tp pastu sok pg.. sbb dia slalu dtg awal.. nnt dia curi blk.. aihh sakitnye ati.. last2 aku bia jek.. bkn ngalah.. tp dah ko nak gune sgt kan?.. haa hamek.. hamekkkk.. sejak dr tu.. mmg aku tak ckp ngan dia..

skang ni plak yg buat aku stress.. kadang2 baru je aku sampai opis.. duduk tak sampai 5 minit.. da dgr dia mengeluh kuat2.. kalo dok sbelah dia.. mmg aku tros tutup idong laa.. busuk hokeii.. keje dia tak byk.. tak susah pon aku rase.. bile tade keje.. dia mengeluh sbb bosan kot.. bile team dia call soh send file.. dia mengeluh sbb ade keje.. bace paper dia mengeluh.. tgh tunggu file nak upload dia mengeluh.. nak aje aku sound.. can u plis stop doing that?! kalo rase keje ni tak best.. ape kate benti je keje.. pi blk kampong dia tu.. tayah la nak ngeluh mcm ari2 tepakse n tesekse gile wat keje..

skang kalo aku da tak tahan sgt.. aku lari masok workroom.. dok dlm tu main game ke.. lg best.. tenang je jiwe aku.. td pg pon aku dok dlm workroom gak.. pastu bile kuar je.. tgk2 dia tade.. laptop dia pon tade.. mcm dia da blk or pegi tmpt len jek.. waaa tibe2 hati aku mcm bebunge2.. arini aku bekuase kat laptop ni.. wuuuu~~~

skang aku nak surf sepuas2nye..

0 k.o.m.e.n: