Lilypie Third Birthday tickers

i~d.o.n.t~f.e.e.l~u

Monday, June 21, 2010

omaigosh.. br je siang td aku reply kat komen lisa.. bgtau gangguan da abih.. tp kebahagiaanku tidak berpanjangan.. cewahhh..

tgh aku wat keje sambil borak2 ngan sorg member aku td.. tibe2 dpt call dr no yg tak dikenali.. no lain plak ni.. so aku pon angkat laaa..

caller : helo rina..
m.e : yes..
caller : im ur fren..
m.e : i dont have fren using this number..
caller : aaa.. ekceli i just bought this number today..

waaaa... bole plak dia pi bli no baru.. sbb no dia mmg aku rejek abis2an..

m.e : if i dont want to be fren wif u.. can?
caller : haa?
m.e : if i dont want to be fren wif u.. can or cannot?
caller : can laa... why cannot..
m.e : ok then.. stop calling me after this.. ok?
caller : aaa ok.. (suare da sayu je time ni.. )
m.e : ok.. babai..

fuhhhh.. aku ckp tu dgn suare yg garang.. tibe2 lepas tu rase besalah.. kesian plakk.. da la suare dia mmg mcm tros down.. aihh aihh.. rase mcm kejam la plak..

soo dgn sifat kasihan dan keperimanusiaan.. aku pon msg la mamat tu.. aku ckp laa.. aku takle nak kawan ngan dia sbb da engage n nak kawen da.. hope u understand.. wahh.. mcm cinte tak kesampaian plak.. kalo ikotkan aku nak ckp je aku da kawen anak 3.. tp tayah laa susah2 nak tipu kan.. yg penting.. so far.. dr siang td.. sampai ke skang ni.. tade lg gangguan.. fuhhh.. amannnn............


ke?


harap2 laa yee..



eh disamping tu.. nak wish

Happy Father's Day

encek ayah..

before2 ni tak penah laa sambut father's or mother's day ni.. aku pn tatau exactly bile sbenanye.. skang2 ni tau pon sbb fb jek.. tgk org len dok wish2.. hooo durhaka kah aku?? btw.. tak celebrate tak semestinye tak sayang kan? kan kan? hehe

kasih syg aku bukan di tunjuk dgn bli adiah mahal2.. or bawak mkn tmpt mahal.. cewaaahh... padahal tatau pon wiken aritu hari bapak kan?? ceehhh.. dah tu aku tunjuk cemane?

hmmm.. ayah tau laa aku sayang dia.. kakngah garang2 ajar ayah buat blog tu.. bkn sbb ape.. sbb sayang laa tu.. :P



2 comments:

  1. selamat hari bapa kpd tuan haji al-lavendari ;-)

    ReplyDelete
  2. helo sahromnasrudin.. thanks.. tp kalo wish slamat hari bapa kpd ABG al lg dia sronok kot.. hehe

    ReplyDelete