Lilypie Third Birthday tickers

p.o.m.p.u.a.n~g.i.l.e.r.r.r.r

Monday, May 3, 2010

skang da kol 8pm.. aku still kat client opis.. kenapekah?

sbb kat sini ade satu pompuan gile.. btol2 gile.. dan gile kuase.. sbb dia aku takle blk lg.. da la dok kat sini sorg2.. tak pasal2 jek..

sbbkan ade satu part kat application tu tak menjadi.. tp team aku tatau pon cemane nak configure.. n ade team lain yg incharge ngan mende ni.. tp org dlm team tu.. yg tau configure mende alah ni mc plak arini.. demam.. so team dia yg ade tatau sgt psl mende ni.. n pompuan gile tu beria2 soh salah2 sorg dr team aku gi duduk besame2 ngan team lg satu konon2 this is the golden opportunity utk blaja mende baru.. patut amek peluang..

yee.. tau.. bole je nk blaja.. tp skang kami tgh ade issue lain.. just mintak dia mase je.. dlm esok luse.. bile issue skang da setel.. focus la kat mende ni plak kan.. tp dia nak gak setel kan mende ni..

sabtu.. iaitu 1 may 2010.. ari pekeje aritu.. aku kene dtg opis.. dlm kol 1130pagi.. sampai laa ke 1130mlm hokeeiii.. kol 12 br sampai umah.. patutnye da bole blk awal.. tp tu laa.. sbb pompuan gile ni la.. nak suruh buat jugak2..

pompuan ni mmg suke meroyan laa.. kadang2 telupe nak cc dia kat emel.. daa dia nak bising mcm issue besar jek.. pastu kadang2 dia bole anta emel kol 3am.. 4am.. rasenye kat mane2 dia emel jek.. aku pon tatau bile mase dia tdo.. ni aku nak lepaskan prasaan ni.. sbb aku dok sini sorg2.. wat keje sia2.. tade wat ape.. tp smate2 nak puaskan ati pompuan tu.. huhh

aritu kitorg ckp nak update kat dia bile mane2 part da siap.. then kitorg update kat emel.. pastu dia bising sbb tak update kat sms.. haih laa.. pastu bising tu tak kene.. ni tak kene.. yg paling tensen tu kan.. dia just backup person jek.. yg main person utk handle ni org len.. tp dia yg lebih2.. haih haih.. aku tatau la dia da kawen ke tak.. kalo blom kawen tu.. no wonder laa.. ala2 syndrom pompuan lambat kawen kot..

aku tade syndrom tu ek.. walopon aku lambat kawen.. tp aku berjiwe mude serte awet mude dan hepi go lucky


\(@___@)/ wooOooO~~~

0 k.o.m.e.n: