Lilypie Third Birthday tickers

y.e.a.y~n.e.x.t.w.e.e.k~c.u.t.i

Saturday, March 27, 2010

2 3 ari lepas susah btol aku nak lelap mlm sbb time2 nak tdo laa batuk dtg.. mlm td.. puas gile aku tdo.. lg puas bile arini bgn tdo nak dkt kol 1pm... fuhh... sembap2 la jugak mate td..

dlm kol 5pm kuar gi expo plak.. ade crocs sale.. igt nak bli gak seketul utk aku.. tp tade yg menarik.. tp da alang2 sampai.. takkan tak bli pape kan.. soo.. aku bli la ni..


crocs batman.. utk amirin..

wuuu tak saba nak tgk amirin pakai.. tp kasut ni mcm besar jek utk dia.. size kecik lg da abih.. tape.. biar besar.. jgn kecik..

pastu da sudah bli.. rasenye dlm stengah jam je kot gi expo.. then tros blk bedok.. sampai.. relek2 jap.. pastu kuar blk.. gi city hall.. da janji ngan aiza n sharul nak mkn kat situ.. janji kol 630pm kat sane.. tp rasenye kol 630pm baru aku n man gerak kot.. hehe normal la tu lambat kan.. kitorg gi mkn kat satu kedai nasi padang ni.. order lauk2.. kitorg order siput sedut masak kicap.. tp dpt masak blackpepper.. pastu pedas gile.. then order ikan bawal grg.. mcm letak kuah air asam.. tp dpt mcm masak kicap.. tp rase yg tahpape.. yg pasti tak sedap.. heh..

pastu pi jln2 kat clarke quay.. tgk nite life kat sane.. aihhh.. dah gi jln2 tak bawak camera plak.. nampaknye kene gi lg nih.. then da jln2.. lepak2.. kami pon pulang.. sampai umah dlm kol 1030pm..

esok ahad kan.. arini rase mcm nak tdo lambat2.. nak relek2.. bace novel ke.. wat sudoku ke.. owh aritu rabu lepas aku bli buku sudoku.. pastu eksyen laa kan.. bli yg advanced punye level.. fuhh.. awal2 buat je da 2 3 puzzle salah.. rase mcm nak givap jek.. tp now da reti skit.. pastu ari jumaat plak aku bli lg 2 novel.. satu sophie kinsella buku lame yg aku tak bace lg.. saje bli nak wat collection.. then satu lg buku 'the last song'.. org jual tu ckp nnt nak kuar muvie.. soo aku pon bli je laa.. niat asal nak bli 'dear john'.. tp da abih plak..

pastu yg tamak nye.. skang aku tgh pinjam novel aiza.. novel tu pon tekial2 bace.. da tambah lg 2 novel + 1 sudoku.. pastu time nak tdo mcm tatau nak pilih mane satu.. rase mcm nak layan novel.. tp nak men sudoku gak.. haloba btol.. tp novel2 ni aku rase mmg stock 2 3 bln gak aa.. sbb aku bkn jenis gile buku yg ngadap sehari bole tros abih.. aku suke bace skit2.. kalo kat sini bace time dlm train ke.. time nak tunggu flight.. atas flight.. sabtu ahad bace lg skit2..

yeayy next week aku keje sampai ari rabu jek.. :D amek cuti dr kamis sampai la isnin depan.. lgpon kat spore jumaat ni cuti.. sbb good friday.. tak sabanye nak cuti lame2.. nape cuti lame2?? hehehe.. tu nnt punye cite..

pastu tatau nak ending cane.. entry tak menarik sgt.. tp saje nak update..


ermm.. canih je la kot..

babai..

0 k.o.m.e.n: