Lilypie Third Birthday tickers

m.i.m.p.i~n.g.e.r.i

Wednesday, March 24, 2010

3 days in a row aku dpt mimpi ngeri.. wohh.. apekah?

ahad mlm isnin aritu..

aku ringkaskan cite la.. malas nak cite details.. aku mimpi tenampak lelaki2 yg mengerumuni sorg laki.. laki yg tgh2 tu mcm tgh kene sekse.. mcm kene tikam2.. mcm tgh kene bunuh aa.. mcm ajaran sesat nye acare.. pastu something happen.. sampai mak aku pengsan.. aku nangis2 kejut mak soh bgn.. dialog aku paling igt.. "makk.. bgn makk.. (sambil nangis2 nih).. makk.. mak pengsan je kan?".. walopon tgh nangis beria.. tp mcm lega skit sbb tau mak aku pengsan jek..

isnin mlm slase plak..

aku mimpi.. parents aku gi aturkan aku kawen ngan sorg laki ni.. yg derang pon tak penah jumpe laki tu.. just diskas parents to parents jek.. aku tatau cemane aku leh pasrah.. mase tu kat kenduri blah laki.. aku jln menuju ke laki tu.. sampai kat dia.. salam n ciom tangan.. pastu aku dgn sgt tak rela hati jln pegang tangan dia.. tu pon pegang ujung2 jari jek.. pastu terase mcm laki tu something wrong somewhere.. da setel2 kenduri.. aku gi kat mak aku.. "makk.. :(".. aku ckp tu jek.. pastu mak aku jawab.. "ye.. mak tau.. da tesilap ni.. patutnye tgk dulu laki tu sape.. cemane nak buat ni?".. pastu aku dah tak kire.. kpale otakk aku mmg pk nak lari jek.. time family aku nak blk.. aku pon lari ikot derang blk..

kemudian slase mlm rabu..

dlm mimpi tu.. aku tau kat kg aku tu.. ade sorg penjenayah yg dikehendaki.. polis da merate2 tmpt tgh cari dia.. tibe2 mase aku masok umah.. laki tu ade kat umah aku.. time tu ade kakak aku n adik aku yg laki tu kat umah.. tp derang tatau laki tu jahat.. aku plak tak terkate.. tibe2 laki tu ajak adik aku naik atas umah.. aku pandang jek.. pastu org tu da naik atas jek.. tros aku lari luar umah.. tanye jiran mane polis.. pastu aku jerit panggil polis sekuat hati.. serius punye sekuat ati.. pastu laki jahat tu da lari kat atas bukit.. pastu ade 2 org polis gi kejar.. pastu dpt jatuhkan dia.. then tros tembak.. fuhh.. tros mati.. n kalo tak salah.. laki tu da sempat bunuh adik aku gak..

ini mlm..

huiii.. tlg laa dpt mimpi indah.. da laa aku susah nak lelap dek kerane batok degil yg tak ilang2 lg.. da dpt lelap.. mimpi ngeri plak..

smlm ke bile tah.. aku tgk status sorg member aku kat fb.. 'mimpi ngeri'.. hoh.. musim ke ape ni??

2 comments:

  1. orang kata...mimpi selalunye jadik yg 'opposite'nye. orang ler kata..
    aku xtau plak sbb jarang benar mimpi.

    papepon, mimpi mainan tido jer. dun worry too much bebeh

    ReplyDelete
  2. hehhe.. tu laa.. mimpi hanye mimpi kan.. org kate mimpi patuk ular ade org nk masok minang kan.. rasenye dr skola lg aku da mimpi.. da byk kali da.. tak kawen2 lg nih.. hhuhu

    ReplyDelete