Lilypie Third Birthday tickers

m.a.t.e.k.u~s.a.k.i.t~p.l.a.k

Thursday, March 18, 2010

aaa lepas satu.. satu lg penyakit dtg..

ahad da sakit tekak.. isnin demam + batuk..

slase and rabu batuk.. demam da tade..

kamis plak.. still batuk.. mlm td agak terok gak.. sampai susah nak lelap.. then pg2 lg da tambah lg satu penyakit..

turun2 bas je.. mase nak gi kat mrt station tu.. tibe2 terase mcm ade bende masok mate.. igtkan habuk bese2 jek.. pastu aku kelip2 mate... lg sakit.. rase mcm ade batu kecik.. teselit kat kelopak mate blah atas.. da belek2 kat cermin tp tak nampak ape..

pastu aku tonyoh2.. lg sakit plak tu.. berair and bekerut je muke tahan sakit ni.. sampai2 je opis td.. tros gi toilet.. try letak kat air.. igtkan da kuar dah.. tp mcm ade lg jek..

batu kecik tu mcm menyorok kat blah dlm2 mate.. soo everytime aku kelip mate or gerak2 bebola mate tu.. mmg laa sakit.. cemane nak wat ni?? adehh adeh.. sakett woo.. takot kang kene infection len plak.. aaaaa..

tekak gatal.. batuk sampai rase nak muntah.. plus sakit mate plak..

nicee~~~~

pastu kan.. aku kan da start batuk dr isnin.. baru mlm td.. time susah nak lelap tu.. baruuuu aku tepk.. apsal aku tak bli ubat batok aa? apsal aku tak tepk langsong ni? mlm td pon.. da sekse sgt.. aku bgn gi minom air suam jek.. aku rase tu salah satu care nak bg ilang batuk.. aku tak pk pon makan ubat tu lg bagus.. haihh~~ bijokk..

cemane ngan mate ni?? aauuuuwwww..

selingan..

congrats to lisa yg telah slamat menjadi isteri kepade encek eddy.. smoge berkekalan sampai ke anak cucu.. bahagia slalu..

doakan aku ye PUAN lisa.. hehehe

2 comments:

  1. kamu memang bijok reen ^_^ ri ahad jumpe kamu aku x dok sore..2 hari telan ubat by rabu sore ku kembali yeay~~ aku rase kan mate ko tu mmg kene sakit mate bukan sebab habuk masuk..gi lar klinik check..leh dpt MC..amik ri nih..mintak 2 hari balik M'sia yeay!!

    ReplyDelete
  2. da kamis mlm baru aku bli ubat.. tak larat heh.. sesak je dade ni dok batok2.. hehe

    eh tak2.. mate aku komfem masok something.. skang da ok.. tidak sakit lagi!!! :D

    hehehe.. tak dapek aaa nak mc2.. isnin aritu da mc dah..

    ReplyDelete