Lilypie Third Birthday tickers

w.i.k.e.n~@~s.i.n.g.a.p.o.r.e

Sunday, February 7, 2010

helo helo..

da lame aku nak update.. tp pakai broadband ni amat susah nak upload gamba.. spoil je mood nak becerite.. asyik tangguh jek.. ni pon kene wat slow2.. kalo tak mesti time nak upload tu kene try again2 byk kali.. hohh..

tanpe membuang mase lg.. aku nak share beberape xtvt yg aku buat time wiken kat sini.. sbbkn lame tak update.. aku combo laa ngan wiken2 yg da lepas tu..

15-jan-2010... jumaat..
mlm lepas keje... dinner ramai2.. ala2 gathering utk pekeje2 mesia yg ade kat spore ni laa.. hehe ahli kelab ade 7org.. kitorg mkn kat bedok.. ade satu restoran name segar.. ni antara gamba yg sempat amek time dinner tu..


total ahli yg join ade 7 org.. yg kat gamba last tu.. ade aiza, nooril, ija, aku n nik.. shahrul n wan not in the pic.. soo lepas mkn tu.. kitorg pon plan utk wat something.. lepas diskas n diskus.. kitorg decide utk gi east coast park.. men rollerblade..

da lame gile tak men rolerblade.. last mase skola rendah kot.. mmg susah aa nak besekan men blk.. huhuhu tgk aa gamba last skali tu.. derang dok jln atas rumput jek.. tp mule2 laa.. pastu da ok dah.. yg pasti... antare 7org ni.. aku sorg je tak jatuh tauuu... hohooh belagak skit..

orait2... then the next day plak.. kitorg ramai2 gi ke jurong bird park plak.. sbb nak tgk dinosor.. yg mengikut iklannye sgt gempak.. yg rase mcm rugi woo kalo tak tgk.. tp tp.. haishh.. indah iklan dr rupe..


konon ade dinosor gerak2 laa.. bole jln laa.. mmg laa ade gerak.. takat geleng kiri kanan.. atas bawah.. pastu tgk je laa muke dinosor tu lame2.. sekian.. ade gak dinosor yg bole jln.. tp sbb ade org kat dlm tu.. haishh.. tertipuu jek.. da la dgn bau kat tmpt tu yg agak tak best.. bau taik burung kot.. huhuhu.. sgt busuk.. tak semua tmpt laa.. tp ade certain part tu mmg busuk yg kenot handle laa..

pastu2.. cite lain plak.. ni bkn xtvt wiken.. ni saje2 selingan punye cite..

3-feb-2010... rabu
plan gi dinner kat little india lg.. mkn kari kapla ikan wooo.. tp bg aku ok je la.. aku bkn nye reti mkn sampai nak isap2 sume isi2 kpale tu pon.. mkn isi jek.. eh aku bkn nak cite psl dinner ni.. aku nak cite psl satu tmpt kat little india ni.. yg agak menarik minat aku mase 1st time aku lalu situ.. 1stly.. tgk gamba ni..

agak2 ape derang ramai2 buat ek?

then.. dr sudut len plak..

ape yg ade kat tiang lampu tu?

meriah gak tmpt ni.. ramai org tarik kusi.. dok ramai2..

kat tmpt len lengang jek..

nak tau ape derang buat?

nampak itu tv?

haa.. derang ni ramai2 tgk tv mcm tgk wayang aa.. jauh2 pon bole nampak lg.. padahal tv kecik je.. huhu tp sound kuat aa.. amacam.. menarik tak?? heheh

ok da abis selingan.. wiken ni plak.. tade laa xtvt menarik sgt.. siang just pegi lunch jek.. tak larat aa nak jln siang2.. panas wooo.. pegi lunch.. then blk dok teperap dlm bilik.. mlm br kuar blk.. mlm plak.. aku nik sharul n man pegi orchard road.. tujuan utame adelah utk teman nik cari kasut adidas star wars.. sgt teruje nik nak cari kasut tu.. huhu seb bek laa ade tinggal lg seketul yg terakhir di spore dan juge amek dlm display box.. muat2 je plak size dia.. huhu seb bek laa dpt gak.. kalo tak mesti dia kempunan.. aku plak tak pasal2 tershoping gak seketul brg.. ni sume sbb nik nye psl.. lepas je da bli kasut.. kitorg pon tros gi bli tiket.. aku ajak derang teman tgk avatar 3d.. huhuh padahal sumeorg da penah tgk.. and sbb aku yg ajak.. aku banje tiket derang 50% laa.. ehhehe..

ready utk tgk 3d..

ramai org ckp yg 3d nye best gile.. tu yg aku nak tgk sgt.. tp aku rase 3d dia tak cukop ke-3d-an laa.. sbb awal2 aku tgk preview alice in wonderland.. 3d dia mmg wow!.. hehehe tatau laa kot part preview je yg 3d wow.. tp mmg rase mcm nak tgk aa nnt.. soo.. avatar nye 3d.. ok laa.. yg penting aku still excited gak tgk..

lastly..

m.e & nik with our hasil tangkapan..

nik over.. org soh tayang paper bag jek.. excited punye psl.. bawak kuar isi tros.. hooho

orait.. ni laa sebahagian xtvt yg aku da buat kat spore.. tak byk pon.. still byk tmpt tak explore lg.. bile la plak nak explore tu.. next week da raye cine.. then week after that, ani kawen.. week after tu plak.. mera kawen.. week pastu2 maya, ajis, reha, aro plak kawen.. bile misi tanak balik tiap2 minggu aku akan bejaye ni?

5 comments:

  1. hahahahahahahahaahahahaahahahaaha.. apesal ade cerite aku mencari kasut nie :D

    ReplyDelete
  2. hahaha... sbb mencari kasut ko adelah salah satu xtvt aku wiken ni..

    ReplyDelete
  3. comeinyaaa anak uncle hamzah....

    akak selalu baca blog ayah awak....

    baru hari ni kenal ngan anak dara tomeii dia....hehehe...

    ReplyDelete
  4. fida - thanks 4 stopping by..

    kak ain - :D .. thanks singgah.. jemput la dtg lg.. hehe

    ReplyDelete