Lilypie Third Birthday tickers

p.u.r.a.k.2~b.z~p.u.l.a.k

Sunday, January 24, 2010

da bln 2 dah.. wohhh


last week sgt bz.. sampai blk kol 10mlm.. 11 mlm.. tp keje tak siap2 gak.. still ade yg pending..
da lame tak update.. nak share cite mcm2.. tp sgt2 kemalasan plak nak update.. ni pon sbb da bosan kat opis.. pastu ngantok gile..


hmmm.. next week da cuti raye cine.. wuhuuu :D.. dpt cuti lame.. :D :D :D .. pastu start lepas raye cine.. da bederet member2 nak kawen dr bln 2, 3, 4, 5, 6, 7..bln 8 ngan 9 tade plak.. bulan pose ek time tu? pastu sambung awal bln 10.. huishh.. igtkan bln 11 ngan 12 aritu je hektik ngan wedding.. tp taun ni awal2 lg da besusun org nak kawen.. aku? bile? sendiri tanye tp malas nak jawab bole tak?? heheheh


pastu nak cite ape lg ni? now kat spore da makin betambah member dr mesia sampai.. aku da ade hosmet br.. harap2 tak laa bosan sgt pasni.. hehehe keje pon makin ok.. emosi mcm rolercoaster.. kejap rase ok.. da relek kat sini.. kang tibe2 sok luse sedih2 plak.. tahpape jek.. normal la kot dok bejauhan kan.. :P ke sbb pms? huhuh.. ishh tak saba nye nak blk raye cine.. da sbulan kot tak blk semban.. wuuwuwuwu reendu reendu..


pastu tatau nak cite ape lg.. malas nak pure2 konsentrate wat keje.. padahal dok update blog.. hohoho k lah.. aku akan cube rajinkan diri update blog lg bg mendapatkan pendapatan lebih.. lg skit je nak leh claim iklan ni.. haha

4 comments:

  1. kakngah ini Ifa cakap .. banyak sangat ke keje kat sane tu ? balik nnt beli coklat, balik awal sikit ..dah tu jer nak tido! tumpang tido bilik kakngah ye sbb x larat nak dengar suara orang karaoke tu.

    ReplyDelete
  2. uiyoo.. terer gile ifa bole ckp kat sini..

    kalo result bagus bole la bli coklat mahal..

    bilik jgn kasik busuk!!!

    ReplyDelete
  3. eh. ko balik KL x? ko ni susah betol nak berlepak sekarang. hoho. xpe. pape pon, calling2 la klo ade kelapangan ye. nnt ley jumpe time ani kawen la kan..?

    ReplyDelete
  4. dayang - aku tak blk wiken ni.. tunggu raye cine nnt baru blk.. wuwu tu laa.. aku rase jumpe time ani kawen kot..

    ReplyDelete