Lilypie Third Birthday tickers

j.u.t.a.w.a.n~s.e.k.e.j.a.p

Wednesday, November 4, 2009

smalam..

kol 7 aku tak kuar dr opis lg.. sbb nye?? malas.. tatau hale tuju.. dak2 lain bz.. last2 aku pon melangkah longlai kuar opis menuju ke mrt station.. then sampai situ aku dok lagi.. 3 4 train lepas.. aku tak naik.. sbb nye?? malas gak.. sambil pk2 nak mkn ape sorg2 ni.. sambil msg nik n sharul tanye bile derang nak abih keje.. pastu msg lg sorg.. wan plak.. seb bek dia da abih keje.. pastu deal nak gi mkn ngan dia.. tp last2 sume join.. aku, nik, sharul n wan.. mkn kat eunos.. pastu slalu kalo lepak kat bawah blok ni..kol 10 aku mesti da nak naik.. nak online plak kan.. tp smlm aku rase mls gile nak blk.. mcm nak lepak je lg ngan member2.. rase bosan sgt smlm..

arini..

dok kat client site sorg2.. pastu ade laa keje skit.. walopon remeh je keje aku.. seperti cek emel n fowed ke boss.. cek2 data.. tp sonok.. at least aku rase diperlukan.. pastu mcm sonok aa kalo ade task.. tade la bosan perlu pure2 wat keje.. penat okei blakon bz ni.. then da ptg.. tgh da standby nak blk tu.. nik msg ckp dia da siap keje.. da bole blk awal.. yeay.. sonok lg.. tayah pk nak kene makan sorg2.. soo diskas2.. kitorg gi mkn kat city hall plak.. lepas mkn.. tros laa balik.. mule2 nak teman sharul plak mkn.. tp sbb ujan.. tak jd.. kesimpulannye.. arini tak rase bosan sgt.. hehe

ade lg sbb yg buatkan mud aku hepi jek.. iaitu..

aku da jd jutawan skang!!!..

wohooo.. bukan takat satu juta.. tp dua juta wooo.. blk mkn td singgah money changer.. tukar duit indonesian rupiah.. sbb nye?? sbb esok nak gi bandung!!! wohoooo.. esok keje halfday jek.. pastu gi holiday dgn my babes yg terchenta.. hopefully flight aku dr spore tak delay laa.. sbb timing aku amek dkt2 jek.. sampai lcct 710pm.. flight to bandung 830pm.. harap2 sempat laa.. aminnn...

pastu2.. skang tgh mud hepi.. mungkin sbb arini tak bosan kat opis.. mungkin sbb arini ade geng dinner.. mungkin gak sbb esok nak pi bandung.. or mungkin gak ade sbb len tp takle cite.. hehehe tp mud nak packing tu blom sampai.. walopon tak byk nak packing.. aku bwk satu bag besar kosong.. ngan satu backpack utk isi brg2 penting.. thats all.. :D..


1 comment:

  1. yay,
    i'm happy that finally u are happy.
    btul2, penat kan pretend bz?
    dh 2 thn kite pretend bz dulu2.
    skang keje byk takpe, stress mmg stress tp suke laa ade keje. selamat berholidei org kaya...

    ReplyDelete