Lilypie Third Birthday tickers

s.u.r.v.i.v.i.n.g

Wednesday, October 21, 2009

ari slase plan nye aku nak pi check in kat guest house dulu.. then br pi opis.. tibe2 mase da otw ke guest house.. rupenye org yg jage umah tu ade kat opis plak.. tepakse la soh cab tu patah blk.. bawak laa sume2 bag2 tu naik opis.. da la pakai jeans ngan tshet jek.. setelkan forms2 ape tah lg.. then br pegi guest house.. sampai guest house.. tuka baju tros la pi keje..

smlm gak da pi tgk bilik utk disewa.. owner umah tu adelah adik badik kepade owner nik n sharul.. tp bilik derang besor.. bilik yg aku nak masok tu actually utility room.. tmpt letak mesin basuh n sidai baju.. tp kalo nak wat bilik still ok laa.. muat la almari n katil single.. umah tu pon sume pompuan.. bersih n comfortable.. n dkt ngan member2.. tu penting gak bile berade di perantauan.. hehe

arini dgn banggenye.. aku bedikari.. naik bas sorg2.. naik mrt sorg2.. tp part tak bangge nye.. nak pi manpower tu sesat plak.. patutnye turun tren.. cross jln.. da sampai.. tp sbb aku pi tanye org.. mule2 pompuan ni soh aku cross hotel.. then cross jln plak.. pastu tanye pakcik lain.. soh cross bridge.. tanye lg org len.. soh patah balik then turn right.. alih2 tanye driver teksi.. dia soh naik.. n dia bawak ke totally the opposite site dr sume org punye direction.. org2 yg berniat baik nak tlg tu bg direction yg membawa aku semakin jauh ke destinasi.. heheh.. tp tape.. niat tu yg penting.. mereka tak bermaksud kot.. da la cuak sbb appointment kol 11.15am.. tp kol 11.30 aku still dok sesat2 lg.. rupenye takesah sgt pon psl appointment tu.. beria2 la aku belari2 dgn berbaju kebaye arini..

pastu da blur.. tatau nak cite ape.. igt nak share gamba guest house ni.. tp umah ni mcm bosan jek.. lantai melekit2.. yakekkk.. tunggu la sok luse kalo rajin snap.. aku share laa.. bole wat koleksi umah2 yg aku da dok kat sini kan.. hehhe

orait laa.. sampai sini jek.. sejuk plak kat hall ni.. da la penat kaki bejln.. baru pas mandi.. then kene aircond.. mmg krem laa jawabnye..

nite.

0 k.o.m.e.n: