Lilypie Third Birthday tickers

i.s~t.h.i.s~f.o.r~r.e.a.l?

Tuesday, October 6, 2009

heloo.. apSal tah tibe2 nak heloo plak.. konon2 ade pembace setia la kan.. hehh..

ni nak cite.. sejak sminggu yg lepas hati aku asyik tak keruan jek.. perut asyik memulas2.. di mulekan dgn sesi interview pade harI slase.. interview dr mane? sat lg bgtau.. mmg neves abih sbb dpt tau org tu nak call interview 10minit seblom dia call.. da la aku tgh drive.. pendekkan cite.. org tu bg 2nd chance kat aku.. dia kate after 5hours akan call blk at aNytime.. soo cuak punye psl.. lunch pon tak pegi.. tunggu sampai ke ptg.. tade gak call..

next day.. rabu.. standby dr pg.. tak pegi lunch lg.. still neves lG.. tunggu sampai ptg.. tade gak call.. haihh.. time ni ade skit pasrah mcm tak dpt jek.. next day.. kamis plak.. da tAk neves sgt.. still standby.. tp kuar lunch.. sbb malas nak tunggu sgt.. then sampai ke ptg.. pon tade call.. ok.. btol2 da pk.. kalo ade rezeki.. ade laa kan..

jumaat.. mmg da kurang neves.. tgh relek2 mkn bekpes.. tibe2 dpt call.. 2nd interview la kirenye.. cincai2.. org tu nak bg Peluang.. alhamdulillahh.. tp still tade black n white.. mcm caye tak caye jek.. btol ke dpt ni.. tp ptg skit org hr da panggil tanye nak pegi ke tak.. mesti la jawab nak kan..

arini dpt tau nak kene report kat sane on 19th oct.. huii.. neves dtg blk.. sakit perut pOn dtg blk.. hepi + takot + sedih + pening + risau.. haa sume laa ade.. skang ni aku mcm cuak2.. pastu tatau ape nak buat dulu.. nak start prepare ape ni? hadehh..

dikesempatan ni.. nak ckp thanks kat family especially mak ngan ayah yg tlg doa kan.. thanks kat ayong gak yg bg mcm2 doa soh bace.. dah mcm jampi pon ade gak.. huhu thanks kat shy.. sbb ko blk aku dpt peluang ni.. komfem aku tak dpt pegi ko nikah nnt.. thanks to member2 yg bg moRal support.. thanks sume ;)

mcm tak caye jek ni.. tak lame lg tak dok kat mesia.. tp bkn nak pEgi jauh sgt pon.. sbelah jek.. tp apsal mcm sedih plak? tibe2 terigt mak ayah.. padahal kalo dok sini bkn slalu blk pon.. padahal kalo dok sane bole je blk slalu pon..




aku nak pegi mane ni? sile cari jawapan pade huruf2 yg berkaler2.. bace dr atas ke bawah..

9 comments:

  1. patot la ada kaler .. terkejut aku .. dlm hati "gile rajin reen buat kaler2 certain urup"

    wah .. aku call pon ko nebes .. wakakak :p

    ape pun gud luck la .. gile best .. lepas ni ko nak kawen .. org len ganti plak :D .. sape gi singapore mesti nikah kesudahannye .. haha .. kecuali shahrul~

    ReplyDelete
  2. hahah.. ye laa.. ko call time kritikal aritu..

    thanks..

    statement ko 'sape gi singapore mesti nikah kesudahannye'.. aku jawab.. aminnnnn...

    statement ko selepas tu.. aku jawab.. no komennnn... heheh

    ReplyDelete
  3. aku mmg yakin ko akan dpt 1 peluang yg lebih bagus. sbb tu la jgn sedih2 kalau x dpt ape2 peluang sebelum2 ni. rezeki kita Allah dah tentukan.
    congrats reen. wah akhirnya ade gak wakil jde dulu2 pegi sana walaupun masuk track developer balik hihih.

    p/s: shu pass la exam ptd. tetibe aku termalu. huhu.

    ReplyDelete
  4. lor...kok jauh s'pore peginye....
    bile je la ko nk blk cni kan...=D

    gud luck cik ct ye...

    ReplyDelete
  5. lisa -> thanks.. mmg aku je ahli jde yg tinggal pon kan.. hehhe tp skang slamat tinggal jde.. huhu

    zura -> tade la jauh sgt kan.. seblah je pon.. tiap2 minggu pon bole blk.. heheh thankss..

    ReplyDelete
  6. haha..aku dh tau ko pg mane..tp sbg seorang kwn yg sejati, aku wat juga la kuiz cari hurup tersembunyi tuh..kang xcr ko kecik ati plak..

    weih..aku tolong ko sket je..the rest, mmg ko yg usaha sendirik..

    dikesempatan yg sempat nih, aku nk ucapkan gud luck..jaga diri baik2 di tmpt org..n kutiplah seberapa byk pengalaman kat sana..

    will miss u bebeh..

    p/s: aku pon dh nk jd cam jeyzee..lg 6 ari reen..lg 6 ari..

    ReplyDelete
  7. hahhaha...kreatif gile!

    congrats reen!
    kalu aku nk anto ko g KLIA ok tak?
    sj je nk buat ko terharu!

    li...jom arr g KLIA!

    ReplyDelete
  8. shy -> aku mmg nak kutip duit byk2.. tp nak banje byk2 gak.. huhu will miss u too bebeh..

    farih -> aihh.. bedebo2 je bile bace ko nak anta klia.. haish.. hujan dijangka turun pada hari tu.. abihlaa..

    ReplyDelete
  9. babe, nnt kan. ko dah kt sane kan. jgn lupe apdet blog ni tau. aku komfem aku akan rindu. pastu kan. ko buat satu entry, ckp kt kitorg bile ko gi. kitorg anto ko ke KLIA. aku sedih ni. uhuhk uhuhk. pape pon aku wish ko best of luck! gain as much as possible for your career development. jgn lupe aku. klo ade sale best kasik tau. haha. nnt aku join shopping.

    ReplyDelete