Lilypie Third Birthday tickers

i.k.a.n~b.e.s.a.r~w.o.o.o

Tuesday, September 1, 2009

syok btol letak gamba2 mknan time bln pose ni.. pastu nnt kalo tgk siang2 mesti telior.. pastu rase nak blk.. uhuhu ahad aritu aku blk semban lg.. plan nye tanak blk.. tp ayah beria2 soh blk.. bkn sbb nak jumpe aku sgt pon.. sbb kene jd blog consultant dia.. huhu smakin giat plak dia berblog.. anyway.. bkn nak cite ayah punye blog disini.. nak tayang menu bukak pose aritu..

kuih : cokbadak, pulut panggang & agar2 (kalinih komfem btol agar2 heh)

lauk : sup sayor bendi&brokoli, gulai terung, telor itik masak lemak, jantung pisang, ikan jenahak bakar & ayaq asam

ikan tu adelah hasil tangkapan bapak aku.. besar woo.. walopon part ekor jek.. tp nak pusing2 time bakar tu pon susah sbb berat.. besar woo ikan ni.. mkn ikan fresh2 ni best.. manis je rase.. wuuu telior tak? ikan besar ni wooo..

rupe setelah diratah..

cube imagine besar mane ikan ni if takat ekor je sampai tekuar pinggan tu.. besar woooo... hehe ok enough..

lastly..

ini amirin.. atau name gediknye.. yinyin..

4 comments:

  1. kalau cokudang, ada udang, ... cokbadak mana badaknya?

    ReplyDelete
  2. isi kat dlm die tu badak pny daging la kalo nk tau...

    terliurrrr....mn nak cari cokbadak nih...???

    ReplyDelete
  3. kalau setakat tunjuk tulang ikan je baik xyah.. ah xkire.. ko kene belanje aku makan ikan bakar pasal ko buat citer pasal ikan bakar..

    ReplyDelete
  4. ayah -> mr asrul da tlg jawab tu..hehe

    as -> pi soh ina buat aa... sempat lg ni..

    ajis -> haa jom2.. tadehal aa.. sape lg nak jom2.. aku blanje.. nnt korg baya sendiri2 okei..

    ReplyDelete