Lilypie Third Birthday tickers

n.a.k~p.o.s.e~d.a.h

Wednesday, August 19, 2009

tepat sminggu tak update blog.. sungguh laa tade smangat.. seb bek seru dtg arini..


niat aku sungguh murni arini iaitu utk pegi opis.. serius aku nak pegi opis.. sbb bosan dok kat umah.. sbb bosan jugak men gem.. apsal tah sume gem pon rase bosan.. tp time aku gosok gigi td.. tibe2 jari temasok mate.. pastu tros merah..


merah yg menakotkan.. nnt org igt aku sakit mate plak.. hati meronta2 nak pegi opis.. tp mate tak mengizinkan.. last2.. aku pakai tshet.. kuar gi bli mknan.. relek kat umah basuh baju.. hadehh..

pastu tade cite menarik pon nak cite.. yg tak menarik byk laa.. tp takle cite plak.. kene jage sensitiviti org sekeliling.. smalam aku pegi..

sini..

yg last week dok sebok2 stadi.. sbb nak amek exam kat sini laa.. and now.. da certified pon.. alhamdulillah.. harap2 pasni senang la skit nak cari keje kot.. walopon experience cam tahpape.. at least ade something kasik up skit.. hehe

--- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

lg bape ari nak pose kan.. rase cam baru je lg sambut raye.. tibe2 da nak raye blk.. baju raye selai je ni.. cukop ke aa? mcm tak cukop jek.. seb bek baju pengapit aritu ade.. bole la wat baju raye gak.. huhu kalo nak tempah skang pon mesti tak sempat dah.. byk kedai da tanak amek tempahan.. tak pon kalo nak anta gak.. kene wat baju kurung biase jek.. tak glemer laa camtu.. huhu

ok laa.. da tade modal nak cite ni.. malas nak ngarut lebih2.. aihh bosan..


4 comments:

  1. aih aku baju raya pun xde lg. ape cite? aku beli yg dh siap je kot. sedeh2.

    sabar reen, sabar. hope bukan aku la org tu.

    ReplyDelete
  2. kalo bli yg da siap.. make sure bkn yg ade byk2 size okei.. kalo tak nnt asyik jumpe org yg pakai baju same cume lain warne dan size.. hahah

    ReplyDelete
  3. aku eh...hahaha...aku bercakap time mengunyah... tp x patot la org yg ko cite tu walaupon aku x knal die sp... kate dulang paku serpih...paku serpih masuk mate padan muka...haha

    maybe die terlupa kot... so kene ade org igtkan die nh...ape lg reen... ko igt kan la org yg ko cite tu...tggjwb ko... sbb ko yg tau die camtu

    ReplyDelete
  4. hahah.. care ko ckp tak kenal tu mcm kenal je sbenanye? malas la aku nak bgtau direct.. sipi2 je cukop laa.. kalo still tak paham gak.. tak dapek la nak nolong..

    ReplyDelete