Lilypie Third Birthday tickers

r.e.g.u.l.a.r~p.i.z.z.a~4~m.e

Thursday, July 2, 2009

arini aku singgah opis.. nape aku tulih singgah?? sbb aku gi pon da kol 2 lebih.. then sampai opis cek2 emel jap.. pastu sambung layan movie meet dave.. smalam aku da tgk sparuh.. soo arini abihkan skit.. pastu setelkan masalah form utk amek cert.. pastu dlm kol 3 lebih skit aku da cabot.. huhu

kuar opis.. aku singgah mdec jap.. utk submit form.. then tetibe2 teigt kat cyber da ade dominos.. since aku pon tak lunch lg.. tros laa singgah kat dominos.. aku order regular beef paperoni pizza for myself.. ye.. utk aku sorg okei.. da la mkn sorg.. tanak amek yg small plak tu..

mase kat dominos tu.. aku tanye la org tu.. ade tak delivery ke equine.. (soklan yg same aku tanye bile aku tau dominos ade bukak kat putrajaya).. pastu org tu ckp "u r like the 20th person to ask that question".. hohh tinggi jugak permintaan dominos kat equine ni.. tp derang ckp kalo ikot jarak.. dominos yg dkt mines tu lg dkt compare ngan cyber.. soo derang dlm process calculating lg n decide branch mane kene deliver to equine.. or else.. mebe satu branch akan bukak kat equine.. wuhuu itu kan lebih menarik..

i said double e.. not double r laa...

tunggu dlm 15mins.. pizza pon da siap.. tros laa balek ke umah.. sampai umah pizza still panas lg..

now u see..

.
.
.

now u see dah abih..

aku mkn sorg hokei.. kunyah2 sambil tgk tv.. sedar2 tinggal 1 slice jek.. nak simpan malas.. nnt da tak sedap.. last2 yg mkn toping jek utk last slice tu.. hehe gileee aaa... aku rase aku layak aa masok biggest loser.. last week jek aku ade dinner mekdi.. kfc.. lunch mekdi pon ade gak beberape kali.. ni da pizza plak.. haishhh asyik fast food jek..

skang ni perot aku da rase sebu.. tu laa padahnye.. mkn byk gile.. rase mcm ular kekenyangan je ni.. nak mandi tp rase besalah.. org kate kalo mandi lepas mkn.. nnt perut buncit kan? da laa perut mmg da buncit.. ni nak tambah2 lg plak.. hadeii insaf aku.. mlm ni tayah mkn dah laa.. sok pose tros.. huhuuh

ade kejadian menakotkan berlaku arini.. da laa letak kat blog aku plak tu.. tak pasal2 aku jd saksi kejadian plak nnt.. takle cite kat sini.. aku just harap org yg betanggungjawab tu dpt di tangkap n kite saman dia juta2.. pastu share laa kat aku sikit kan.. pastu kite gi holiday ngan duit saman tu.. haaa best tak idea aku.. lepas da dpt tangkap tu.. mungkin aku akan cite skit sbg amaran supaye jgn sesuke hati mengganggu privacy org lain..

6 comments:

  1. weh ape cite menarik tu? share aa. sian aku ketinggalan ketapi sejak2 resign ni.

    saman menyaman ape ni beb.

    ReplyDelete
  2. ape kejadian yg menakutkan tuh?
    citer ar....

    ReplyDelete
  3. byknye kamu makan cik ct... hehehhehhe....
    ....tp aku pon boleh jugak.....haha

    ReplyDelete
  4. isk. ape kate ko cite, tp ko ubah sket subjek2 berkenaan. kasikla hint woi! saje nk kasik saspen tauuu..

    oh anyhoo, aku pon makan domino's for lunch jugak semalam. heeeee!

    ReplyDelete
  5. reen,
    give me ur email. nnt akak add as blog reader k.

    ReplyDelete
  6. maaf ye.. takle nak cite lg.. nnt2 la ek..

    wah zura.. nak lawan ke?? hoho

    dayang ->aku da mintak org dominos tu bukak branch kat equine.. pasni kite lepak sini plak aa.. zai pon da ade.. wuhuhu

    kak nina -> ini emel saye.. luvya_reen@yahoo.com

    ReplyDelete