Lilypie Third Birthday tickers

n.g.e.e.e.e~:D

Saturday, July 25, 2009

1stly.. even da wish kat fb.. nak wish lg skali.. hepi 2nd annivesary to all my frens from eltp 10 & 11.. on 23rd july 2009 genap laa 2 taun kite kenal kat xXx kan.. suppose nak buat entry mase aritu.. tp kemalasan yg tak tertanggung lg.. n suppose nak amek2 gamba.. ye2 da ckp kat jeyzee aku bwk camera.. last2 blk camtu jek.. ceh.. ok.. tu utk last thursday..

smalam plak.. siang tade pape menarik berlaku except aku tak gi keje.. owh tu pon tak menarik sbenanye.. heheh mlm after magrib.. went to midv.. celebrate besday his fren.. encek fairul farhan a.k.a fairul a.k.a paan.. mkn kat amarin heavenly thai restaurant..

the fud.. yummmehh..

sebahagian kecil ahli rombongan.. total 17pax

and

paan the besday boy..

hepi besday fairul.. smoge membesar dgn sihat.. bahagia slalu.. next year wat grand2 lg.. or mebe kenduri tros.. yg penting jgn lupe jemput aku.. hehehe..

pastu.. mase tgh tunggu kek sampai kot.. kitorg ade wat aksi ngeeee :D.. tatau nak cite cemane.. senang cite canih lah.. bile ini..

senyuman + mate kecik

campo dgn ini pulak..


lg senyuman + mate kecik..

campo lg skit dgn ini..

lg lg senyuman + mate kecik..

maka terhasilnye seketol ini..

name dia fitri.. dia single.. sekian..

hahah amacam fitri? oOoO bukan maen nak bahan2 org plak ek skang.. ngeeeee :D.. hamek ko terang2an aku letak.. ngeeee :D.. aku pon tatau ape nak tulih lg.. ngeeee :D.. jgn mara aaa.. mane tau tibe2 ade org nak bekenalan ngan ko pas tgk ni kan.. ngeeeee :D.. mesti nnt ko beterime kaseh kat aku.. huhuhu

ok.. lepas da setel mkn kek sume.. kitorg pon blk.. but the guys ade futsal.. tros la kitorg gi sport arena kat cyber tu.. tp on de way.. the girls buat panggilan utk karok plak.. so after drop the guys.. me, ina n yaya tros gerak gi alamanda utk berkarok.. sampai sane kol 12am.. karok 3jam.. last2 sume da lembik.. penat + lapa + ngantok.. hahah

de girls n de karok n de aksi2..

3am br abih.. then tros blk ke umah masing2..

arini plak tade plan sgt.. igt nak gi repair cemin.. dayang ade msg ajak lepak.. dia ajak tp soh aku organize.. citt.. tp tak sure lg cemane.. n td fawaz ade tanye kat previous entry.. mane plak encek oc? haaa ni gamba latest encek oc.. last 2 weeks kot..

macho jek..

oc skang da bebas.. tak kene kurung dlm cage lg.. da bole cari gefren dah.. abg ipar aku ckp oc tgh meroyan sbb musim mengawan.. hohoho..

ok tu je laa update kalinih.. sok nak gi wedding kat gombak.. pengantin da pesan awal2 kat aku soh wat entry khas utk dia jek.. tamo campo2 ngan cite len.. hehe tu psl aku update axtvt smalam arini gak.. sok nak kene wat entry br.. huhu orait thats all..

eh..

ade lg..

last punye..



khas utk fitri..

ngeeeeeee :D

cubaan utk wat senyuman + mate kecik kurang bejaye..

takpe.. kami akan berusehe lg!!

10 comments:

  1. aku nk ikut....tp tak di benarkan...

    sob sob...

    ReplyDelete
  2. huhu.. tape.. besday ko nnt soh dia banje kat situ plak.. hahah

    ReplyDelete
  3. Md Fitri Bin Mohd AnuarJuly 25, 2009 at 9:48 PM

    aku bukan kecikkan mate...mate aku mmg kecik..ahahahha..sengal

    ReplyDelete
  4. fitri -> ngeeeee :D

    ajis -> ko nak ikot gi mane nih?

    ReplyDelete
  5. aku dapat jemputan tapi xdapat ikot..huuu,sedeh..sori kawan2..

    tapi aku join jgak buat senyuman + mata kecik..haha,jadi tak?

    ReplyDelete
  6. kalo ajis bt senyum tu kompem jadik...haha..tp jgn suro bob buat sbb dia kuarkan bunyi yg sgt pelik skali..haha..tensen aku..nk senyum pn xjd..

    ReplyDelete
  7. azie -> senyuman da menjd.. mate tu kurang bejaye.. sile cube lg ye..

    lyter -> hhaha tu la psl.. ngeeee :D tu bunyi bob la tu..

    ReplyDelete
  8. babe. aku br tgk page ko ni. gamba terakhir, paling kanan. ko ke tu? nampak lain sket wey. hrm. makin tembam? mungkin. tp comey la aku rs. sekian. haha.

    ReplyDelete
  9. ahaha.. ayat comel tu mcm sbg penyedap rase jek..

    ReplyDelete