Lilypie Third Birthday tickers

m.e.g.a.n~f.o.x~i.s~a~m.a.n.?.?.?

Tuesday, July 7, 2009

arini gi tgk muvieee... cite nih..


sure ramai org da tgk kan.. bukan takat skali.. bekali2.. td kitorg gi 8 org.. 3 org pegi 2nd time.. huish.. sanggup tu.. cite ni mmg besttt.. 2 jam stengah yg tak sempat nak rase bosan.. nak tekucil pon tahan.. sbb tanak miss pape.. huhu pastu ati gak laa tgk.. da laa dpt seat best gak.. row blakang skali.. seat tgh2.. mmg puas ati.. sape2 yg tak tgk.. sile la pegi.. tak rugi kot..

now da 2.06am.. tatau laa nak kate ngantok ke tak.. tp mcm bosan2 je kalo nak tdo pon.. since sabtu aritu.. bole kate tiap2 mlm kpale sakit.. adoii laa.. sakit ni bukan takat pening2 bese jek.. ni sakit bedenyut2 mcm rase nak hantok kpale.. smalam aku mkn uphamol.. lambat gile nak ade efek.. ni pon rase sakit skit2.. satgi aku mkn actifast plak laa.. haihh la bosan..

td aku da bgn awal.. kol 8pg da segar.. pastu pk2.. kalo gi opis pg pon nak watpe? no idea.. last2 sambung tdo.. after lunch baru gi opis.. sampai2 pon ade 5 org je kot.. haih laa.. teri blk kampong.. jeyzee pon cuti sminggu blk kampong.. yg len2 cam aku gak laa.. kejap ade.. kejap tade.. skang aku br nak start layan heroes season 3.. puas gak dok pk nak layan tv series ape lg ni.. nak ilangkan bosan.. apsal aku rase entry kalinih cite bosan2 je.. sbb aku bosan kot..

haa.. psl cite transformers tu.. last week aku tgk blk transformers 1.. sbb nak recall blk laa jln cite cemane.. kang tak paham plak kan.. then td aku tgk.. aku mcm tak kenal megan fox tu.. apsal bibir dia aku rase smakin tebal.. mcm angelina jolie plak.. ke sbenanye same je bibir dia tu?? then satu lg.. kuar2 je wayang tu.. derang2 dok ckp megan fox ade halkum.. really? sbbkan tak puas ati.. aku pon search la kat google.. baru je taip megan fox.. da kuar "megan fox is a man 2,900,000 results''.. hoh..

serius ke tak serius ni? konfius laa.. ni aku quote skit..

"However, today she has cleared the air and officially reported: she’s really a man.

Megan Fox was born Mitchell Reed Fox in Rockwood, Tennessee. From an early age, Mitchell showed an interest in both performing and women’s clothing. When having a preacher lay hands on him did not ‘cure’ him of these interests, his parents simply put him on the pageant circuit. "

utk bacaan lanjut.. sile kelik sini.

aku bace takat ni jek.. kot2 ade info aku tatau.. sile la clarify yek..

ohh before aku lupe.. aku nak sebut name fakhri a.k. bob kat sini.. ye.. name btol dia same ngan si dia.. td time mkn kat alamanda dia ckp.. "eh ko tak penah letak name aku kat blog ko kan.. ari2 aku bace blog ko tau".. haa bob.. sebijik2 ayat ko aku tulih tau.. disbbkan dia pembace setia.. jd aku tulih la name dia kat sini.. bob the builder~~~

ok la.. tu je laa cite.. nak try tdo plak kot..


nite nite everibadehhh...

8 comments:

  1. Md Fitri Bin Mohd AnuarJuly 7, 2009 at 9:38 AM

    bob mmg suke mncapap..ahahhahaha

    ReplyDelete
  2. heyyy that a false news ler...she said she is a man as the way she act n stuff..cam tomboy....the story of mitchell reed to hoax ler....hehehe sedih tgk news that she is a man :P

    ReplyDelete
  3. wah wah..
    mlm kang aku tgk citer nih..so nnt aku tgk dier ade halkum ke x ek..

    ReplyDelete
  4. fitri -> woo kutuk bob terang2ngan..

    jeyzee -> huhu i pon tak sure la.. thats y i ask sumone to clarify..

    shy -> haa tlg tgk ek.. aku tak sempat nak usha aritu..

    ReplyDelete
  5. reen, FYI, weeklyworldnews tu la media paling $%#^@*#&@@$#* kat sane tu. ko cube check archive dorg persenda funeral michael jackson. merepek je dorg tu suke buat berita tah pape. check nih, http://weeklyworldnews.com/celebs/9386/michael-jacksons-funeral/
    siap die pegi buat gambar tah pape je.

    anyway ade lagi org yg x tgk transformers tu iaitu aku. asyik2 tiket abis je.

    ReplyDelete
  6. pest -> hahah serius aku ni bute it.. bengong nye weeklyworldnews.. bejaye menkonfiuskan aku..

    oh btw.. aku book tiket ari kamis or jumaat lepas utk cite ari isnin aritu.. nak dpt seat best.. ko gi book utk next week tros aa.. huhu

    ReplyDelete
  7. hukhuk..tak jadi nak buat minah tu jadi future wife aku..takut tamat generasi aku plk nnt..huhu

    ReplyDelete
  8. lyter -> sebelom ko takot ngan dia.. awal2 lg dia da takot ngan ko okei.. so tayah nak brangan laa.. heheh

    ReplyDelete