Lilypie Third Birthday tickers

h.e.p.p~ma.l.a.s~y.e!

Wednesday, July 29, 2009

ramai org smakin malas yee nak update blog.. smakin menjd2 plak tu kemalasan.. marah btol aku dibuatnye.. masekan tidak.. aku dah ketandusan idea ni utk mengisi mase lapang.. mengape harus bahase skema ni???

ishh tensen.. skang ni asal on laptop je.. tros ngadap fb.. da tade mende len nak buat.. aku da ade 3 kebun kat fb skang.. pastu campo lg game2 lain.. asyik dok ngadap tu je.. haihh..

spatutnye aku kene wat entry khas psl member aku kawen ahad aritu.. tp apekan daya.. aku terrr tak pegi plak.. adeh nyesal nye.. sumenye sbb start dr kamis lepas.. aku da susah nak tdo mlm.. pastu tak cukop tdo.. pastu jumaat kuar dr kol 8 sampai 3 pg.. then sabtu ptg kuar kejap.. mlm kuar lepak kat bangsar plak sampai kol 12tgh mlm.. time nak kuar mlm tu aku da lemau da.. tp sbb da janji.. gagahkan laa jugak..

kitorg mkn kat nasik lemak antarbangse.. hei rad.. jgn kau igt kat kg baru je ade tau.. wohh siap mau argue plak aritu ek.. tape.. len kali mari kite pegi okei.. heheh

nasi lemak+sambal kerang+paru grg+ice lemon tea..

ika & ani..

m.e & dayang..

sampai umah sambung plak lepak ngan dayang sambil tunggu suaminye dtg.. almost kol 3am gak br dayang blk.. ko sedar tak dayang.. time ko pok pek pok pek aku da tak larat nak dgr.. asyik nguap2 jek?? hahaha ampuunnn... penat gileee wehh.. tp da penat2 tu.. kol 5am pon aku rase still tak dpt lelap lg..

then ahad tu.. kol 11 da tejage.. sempat la msg member aku tanye nak gi kenduri kol bape.. then tros aku kong sampai tghari.. sgt penat badan n penat kpale otak n penat laa.. sori sgt2 ye puan azura.. aku rase cam rugi gak tak dpt pegi.. adehh nyesal2.. anyway.. congrats ye.. smoge kekal ke akhir hayat.. bahagia ke anak cucu dan murah rezeki.. dan doakan aku mengikut jejak langkahmu.. hahaha

erm.. why oh why laa org len malas update blog ni? kamon la.. aku pecat korg dr jd blog developer nnt br tau.. anyway.. aku ade byk idea utk di blog kan.. tp kerajinan blom cukop lg.. soo nnt kan entry seterusnye.. zaaass..

3 comments:

  1. hei kodai nasik lemak kau sunggoh class

    kodai nasik lomak kat kg baru sgt papan okei

    hahahah dan berlipas

    ReplyDelete
  2. ReeBeLLe,
    mmg tahap kemalasan mengupdate blog membuak² skg nih...hahaha.....

    awk kira ok la tu...malas² pon pnkg gak n3 yg dihasilkan...kalo kite ketandusan terus idea tu....

    ReplyDelete
  3. radu -> yg kt kg baru tu aku tau la.. ni upgrade punye version.. huhuh

    rynn -> hehe.. tepakse rajin je.. konon2 nak bg smangat kat org len utk update.. tp mcm tak bejaye jek.. :(

    ReplyDelete