Lilypie Third Birthday tickers

f.a.r.e.w.e.l.l~u~g.u.y.s

Wednesday, July 1, 2009

uhukk uhukk uhukk..

tu bkn batok tau.. tu nangis.. uhuukk sedeynye... smalam adelah last day utk 4 org opismate aku.. iaitu lisa, fawaz, apet n vass.. n bakal menyusul lg 2 org kot..

ni gamba aku ngan mereke2 di hari terakhir..

lisa & m.e

m.e & fawaz

us + azi yg tibe2 sesat plak..

tak sempat nak amek gamba ngan apet n vass laa.. actually byk lg gamba.. tp kat camera fawaz.. tatau laa bile nak dpt amek tu.. wuwuwu

arini gi opis aku sorg je pompuan kat dept aku.. suppose ade lg 3.. tp ilang plak derang.. mungkin shift pg kot.. sbb aku sampai pon after lunch.. uhuhuh yg dak2 laki len bz berdota.. dulu ade laa 2 3 org tak men.. skang ni sume da men.. aku je ketinggalan.. nak kacau derang pon takle.. nnt kene marah sbb derang konsentrate btol kalo men dota tu.. ciss..

dulu slalu hari2 mesti lisa msg tanye gi keje ke tak.. da sampai opis ke blom.. igtkan dia da keje tmpt baru da tade msg aku.. rupenye lg byk plak msg dia.. ngadu rindu kat aku.. ceh ceh ceh.. tade laa.. fawaz n lisa ckp derang rindu kat kami2 di kampeni xxx.. tp nak wat cane kan.. tu la dugaan tmpt baru plak.. actually opis2 len mesti lebih kuang je environment dia.. cume kitorg nye tmpt je telebih havoc.. mmg tak jumpe dah kot kat tmpt len environment mcm kat xxx ni..

walopon aku tau masok tmpt baru mesti kurang skit best nye dr xxx ni.. tp aku pon tak larat gak nak dok sini.. tgh dlm usehe cari keje baru gak ni.. takot gak tak mampu nak wat keje.. sbb da lame gile relek je kan.. tp mesti jugak pakse diri utk hadapi sume ni.. yahh.. kamon!

hmm.. lisa.. nampak nye aku da kene remove ko dr list kampeni xxx.. ko skang da jd ex-xxx..

owh sedihnyee.. keadaan takkan same mcm dulu lg =( ..

5 comments:

  1. eh eh..azie la..kem salam die ek

    ReplyDelete
  2. yup.. orait.. salam akan di sampaikan..

    ReplyDelete
  3. reen,
    wah, sedih je part aku ari2 tanye ko keje ke x. msti smue org puji ingat aku concern kan, pdhl nk tau arini ade geng tak kat sebelah haha. maklumlah kan kite jrg ketemu.

    skang aku asyik2 kol fawaz tanya jalan jam ke x. hahaha.

    eeh siyes weh environment XXX lagi best okeh.dlm opis pun XXX lagi cntik. oren2 gitu.pastu XXX, tempat slay je sepah.

    opis aku sepah2 tul ngan tools yg dorg lum deliver. tp tools tu best hokey, rugi tul aku tak ajak ko apply sini awal2. msti ko suke keje2 cmtu.

    eh aku rasa aku patut buat entry baru hahahah bye2.

    ReplyDelete
  4. hahah lisa.. lupe daratan plak bile mengomen sampai hampir buat entry kat sini.. aku tetunggu2 je entry pengalaman hari pertama di tmpt baru ko..

    jd ape tunggu lg.. cpat hapdett!!!

    ReplyDelete
  5. Huhuhu.. aku pun sedih gak reen dah tukar keje nih.. Kadang2 mase pagi otw nak gi keje.. teringat aku tengah driving ngan happily ke cyberjaya...

    ni skarang kene bangun awal, kene menempuh jam.. Aaarghh!!. Agak culture shock laa.. tapi nak buat cane.. huhuhu...

    and pasal working environment, seriously totally different from xXx laa.. sini semua buat keje je.. sunyi sepi opis.. aku nak type kat keyboard pun slow2.. takut nanti akan meriuhkan keadaan yg sunyi ituuu.. hahahaha...

    member pun tak ramai lagik.. geng ngan bullah ngan staff baru masuk same ngan aku je la.. Hmmm

    tapi kat sini internet takde laa block.. even leh ym ngan msn.. hehehe

    pape pun.. aku rindu korang!!!!!! =(

    ReplyDelete