Lilypie Third Birthday tickers

b.o.r.e.d

Tuesday, July 21, 2009

7.30pm

5 hari da tak hapdet blog.. hapekejadahnye?? bosan sgt ke sampai tade cite nak share? hmm.. tak la bosan sgt pon.. wiken aritu aku blk somban.. melayan amirin.. tensen gak ngan dia ni.. kedekut senyuman btol.. penat agah2 tp dia buat muke blurr jek..

sambil aku taip ni.. aku tgh wat uzap..tau tak uzap tu ape? alaa.. mende yg gegar2 letak kat perot/peha utk kurus tu.. huishh gatal gileee ni sambil buat.. org2 ckp.. kalo gatal tu maknenye tgh pecah lemak la tu.. gile byk lemak aku ni.. tu psl gatal gile.. abih merah2 peha aku kene cakar.. takle tahan wooo.. da lame aku tak wat uzap ni.. slalu wat mesti skip2.. tak sempat nak tgk kebekesanan.. da naik lemak blk.. pastu buat lg.. turun skit.. benti blk.. huhu.. ni bosan la jugak ni sampai psl uzal pon nak cite..

sbenanye nak upload gamba.. tp tgh tunggu transfer dr fon jap.. soo sambil2 tu aku taip la pape telintas.. -------------------------- .. erkk.. tibe2 tade pape yg telintas..

9.05pm

br je td aku buat uzap kan.. pastu lepas mandi.. aku tros kuar gi kfc bli cheezy chikaroni.. hadeh.. seb bek laa portion tak byk sgt.. but still.. cheezy2 plak..

ok da tatau nak cite ape.. skang nak share gamba mase blk somban wiken aritu.. 1st mesti la gamba amirin kan.. posing baekk punye..

kecik2 lg da pk masalah.. pening sgt kot..

erm.. pastu kat umah aku skang.. i mean umah family laa.. da ade 3 ekor kucing angkat.. yg 1 n tua skit tu da lame amek.. tp br nak publish je.. yg lg 2 ekor tu br je dpt.. memperkenalkan..

dimple.. yg pemalas..

this is nemo..

n this is niki..

nemo n niki.. tatau laa camtu ke eja.. derang ni adik badik.. comel gile tgk derang men2.. pastu dahi jendul plak tu..

ok dah... malas nk taip lg.. aku bz bekebun kt facebook nih.. huhu

4 comments:

  1. huhu.. amirin tomeiii...gerrrammmm.. kucing pun, tp aku xsuke kucing..hahhahahah

    ReplyDelete
  2. hehe.. pi la jenguk amirin kat umah dia tu.. on de way nak blk tu.. huhul

    ReplyDelete
  3. kucing ko lak gi mane?? OC tak salah aku name die kan.. huhuhu

    ReplyDelete