Lilypie Third Birthday tickers

1.0.0.0.0.t.h~v.i.e.w.e.r

Wednesday, July 15, 2009

adelah seperti tahi jike mempunyai internet tp nak bukak emel pon 48minit.. aihhh ni yg marah ni.. apsal tah intenet umah ni smakin seeellooowww.. bukak blogger.com ni ok plak.. actually tak ok sgt la.. but still better than bukak emel.. demmiit.. saje je nak soh aku meluahkn prasaan kat sini.. adoihh.. takle nak watpe pon ngan intenet cani.. nak bukak facebook pon slow.. nak surf2 pon slow.. sakit atii weiii.. aku tepakse melayan muvi2 je ni utk menghilangkan.. eh mengurangkan bosan..

da alang2 update ni.. aku nak share samthing.. blog aku telah dikunjungi lebih 10,000 kali since aku ade blog.. wuhuu mule2 igt nak bg adiah laa kat sape2 yg jd pengunjung ke 10,000 tu.. tp aku telupe.. pastu smalam kot.. time aku tgh belek2 blog ni.. baru aku sedar.. saye lah pemenang itu.. bukan pengalah.. oleh sbb agak cacat kalo bg hadiah kat diri sendiri.. ape kate kamu2 sume yg baik ati reward me wif samthing? alaa.. kasik lilipop chupa chup yg strawberry and cream tu pon jd laa..

i'm the 10,000th viewer..

tibe2 aku dpt idea mengarut.. hahah assume 10,000 tu same ngan nilai hantaran aku.. soo makin lame.. makin naik.. kepade sape2 yg nak masuk minang tu.. baik cpat.. hahahha lg lambat harge makin naik.. yg pasti komfem tak turun.. hahah ok ok.. karutan smate2..

k dah laa.. sbenanye update sbb nak mengumpat psl intenet umah sendiri jek.. tak psl2 cite hantaran plak.. aku pon nak sambung tgh heroes season 3 ni.. skang da episod 20.. finale adelah episod 25.. wehuu.. pastu kene concentrate stadi utk cert plak.. alhamdulillah 1st paper da lulus cemerlang( konon2 susah laa test tu).. 2nd paper ni neves skit.. huhu papehal pon.. harap2 sumenye ok.. kalo tak sia2 jek baya nak dkt 8ratus..

orait2.. thats all.. c u in the next entry..

6 comments:

  1. eh adakah pertunangan semakin hampir kerana tiba2 menyebut perihal hantaran?

    ReplyDelete
  2. wohoho!! stop rite there...yah2...rite there...that sentence...(petikan di ambil dr blog kamu)

    "hahah assume 10,000 tu same ngan nilai hantaran aku.. soo makin lame.. makin naik.. kepade sape2 yg nak masuk minang tu.. baik cpat.. hahahha lg lambat harge makin naik.. yg pasti komfem tak turun.. "

    yah2...here2...so...this could probably dedicated to "HIM"...

    lalala...no offense...peace

    p/s:hg dok garu kepala pa lagi....

    ReplyDelete
  3. pest -> saye tidak tahu hampir ke jauh.. saye smakin rabun.. huhu

    asrul -> i dedicate that sentence kepade sesiape yg menyayangi diri ini dan juge ingin membahagiakan saya...hahaha bole tk?

    dia garu kpale sbb rambut da panjang sgt laaa..

    ReplyDelete
  4. dh xlame lg la ni...

    p/s : hang paham2 je la..

    ReplyDelete
  5. err... jgn wat spekulasi laa encek2 sekelian alam.. ape yg penting?? kejesame.. hehe tak tak.. yg penting......

    no komen!

    ReplyDelete