Lilypie Third Birthday tickers

h.e.p.p~ma.l.a.s~y.e!

Wednesday, July 29, 2009

ramai org smakin malas yee nak update blog.. smakin menjd2 plak tu kemalasan.. marah btol aku dibuatnye.. masekan tidak.. aku dah ketandusan idea ni utk mengisi mase lapang.. mengape harus bahase skema ni???

ishh tensen.. skang ni asal on laptop je.. tros ngadap fb.. da tade mende len nak buat.. aku da ade 3 kebun kat fb skang.. pastu campo lg game2 lain.. asyik dok ngadap tu je.. haihh..

spatutnye aku kene wat entry khas psl member aku kawen ahad aritu.. tp apekan daya.. aku terrr tak pegi plak.. adeh nyesal nye.. sumenye sbb start dr kamis lepas.. aku da susah nak tdo mlm.. pastu tak cukop tdo.. pastu jumaat kuar dr kol 8 sampai 3 pg.. then sabtu ptg kuar kejap.. mlm kuar lepak kat bangsar plak sampai kol 12tgh mlm.. time nak kuar mlm tu aku da lemau da.. tp sbb da janji.. gagahkan laa jugak..

kitorg mkn kat nasik lemak antarbangse.. hei rad.. jgn kau igt kat kg baru je ade tau.. wohh siap mau argue plak aritu ek.. tape.. len kali mari kite pegi okei.. heheh

nasi lemak+sambal kerang+paru grg+ice lemon tea..

ika & ani..

m.e & dayang..

sampai umah sambung plak lepak ngan dayang sambil tunggu suaminye dtg.. almost kol 3am gak br dayang blk.. ko sedar tak dayang.. time ko pok pek pok pek aku da tak larat nak dgr.. asyik nguap2 jek?? hahaha ampuunnn... penat gileee wehh.. tp da penat2 tu.. kol 5am pon aku rase still tak dpt lelap lg..

then ahad tu.. kol 11 da tejage.. sempat la msg member aku tanye nak gi kenduri kol bape.. then tros aku kong sampai tghari.. sgt penat badan n penat kpale otak n penat laa.. sori sgt2 ye puan azura.. aku rase cam rugi gak tak dpt pegi.. adehh nyesal2.. anyway.. congrats ye.. smoge kekal ke akhir hayat.. bahagia ke anak cucu dan murah rezeki.. dan doakan aku mengikut jejak langkahmu.. hahaha

erm.. why oh why laa org len malas update blog ni? kamon la.. aku pecat korg dr jd blog developer nnt br tau.. anyway.. aku ade byk idea utk di blog kan.. tp kerajinan blom cukop lg.. soo nnt kan entry seterusnye.. zaaass..

n.g.e.e.e.e~:D

Saturday, July 25, 2009

1stly.. even da wish kat fb.. nak wish lg skali.. hepi 2nd annivesary to all my frens from eltp 10 & 11.. on 23rd july 2009 genap laa 2 taun kite kenal kat xXx kan.. suppose nak buat entry mase aritu.. tp kemalasan yg tak tertanggung lg.. n suppose nak amek2 gamba.. ye2 da ckp kat jeyzee aku bwk camera.. last2 blk camtu jek.. ceh.. ok.. tu utk last thursday..

smalam plak.. siang tade pape menarik berlaku except aku tak gi keje.. owh tu pon tak menarik sbenanye.. heheh mlm after magrib.. went to midv.. celebrate besday his fren.. encek fairul farhan a.k.a fairul a.k.a paan.. mkn kat amarin heavenly thai restaurant..

the fud.. yummmehh..

sebahagian kecil ahli rombongan.. total 17pax

and

paan the besday boy..

hepi besday fairul.. smoge membesar dgn sihat.. bahagia slalu.. next year wat grand2 lg.. or mebe kenduri tros.. yg penting jgn lupe jemput aku.. hehehe..

pastu.. mase tgh tunggu kek sampai kot.. kitorg ade wat aksi ngeeee :D.. tatau nak cite cemane.. senang cite canih lah.. bile ini..

senyuman + mate kecik

campo dgn ini pulak..


lg senyuman + mate kecik..

campo lg skit dgn ini..

lg lg senyuman + mate kecik..

maka terhasilnye seketol ini..

name dia fitri.. dia single.. sekian..

hahah amacam fitri? oOoO bukan maen nak bahan2 org plak ek skang.. ngeeeee :D.. hamek ko terang2an aku letak.. ngeeee :D.. aku pon tatau ape nak tulih lg.. ngeeee :D.. jgn mara aaa.. mane tau tibe2 ade org nak bekenalan ngan ko pas tgk ni kan.. ngeeeee :D.. mesti nnt ko beterime kaseh kat aku.. huhuhu

ok.. lepas da setel mkn kek sume.. kitorg pon blk.. but the guys ade futsal.. tros la kitorg gi sport arena kat cyber tu.. tp on de way.. the girls buat panggilan utk karok plak.. so after drop the guys.. me, ina n yaya tros gerak gi alamanda utk berkarok.. sampai sane kol 12am.. karok 3jam.. last2 sume da lembik.. penat + lapa + ngantok.. hahah

de girls n de karok n de aksi2..

3am br abih.. then tros blk ke umah masing2..

arini plak tade plan sgt.. igt nak gi repair cemin.. dayang ade msg ajak lepak.. dia ajak tp soh aku organize.. citt.. tp tak sure lg cemane.. n td fawaz ade tanye kat previous entry.. mane plak encek oc? haaa ni gamba latest encek oc.. last 2 weeks kot..

macho jek..

oc skang da bebas.. tak kene kurung dlm cage lg.. da bole cari gefren dah.. abg ipar aku ckp oc tgh meroyan sbb musim mengawan.. hohoho..

ok tu je laa update kalinih.. sok nak gi wedding kat gombak.. pengantin da pesan awal2 kat aku soh wat entry khas utk dia jek.. tamo campo2 ngan cite len.. hehe tu psl aku update axtvt smalam arini gak.. sok nak kene wat entry br.. huhu orait thats all..

eh..

ade lg..

last punye..



khas utk fitri..

ngeeeeeee :D

cubaan utk wat senyuman + mate kecik kurang bejaye..

takpe.. kami akan berusehe lg!!

b.o.r.e.d

Tuesday, July 21, 2009

7.30pm

5 hari da tak hapdet blog.. hapekejadahnye?? bosan sgt ke sampai tade cite nak share? hmm.. tak la bosan sgt pon.. wiken aritu aku blk somban.. melayan amirin.. tensen gak ngan dia ni.. kedekut senyuman btol.. penat agah2 tp dia buat muke blurr jek..

sambil aku taip ni.. aku tgh wat uzap..tau tak uzap tu ape? alaa.. mende yg gegar2 letak kat perot/peha utk kurus tu.. huishh gatal gileee ni sambil buat.. org2 ckp.. kalo gatal tu maknenye tgh pecah lemak la tu.. gile byk lemak aku ni.. tu psl gatal gile.. abih merah2 peha aku kene cakar.. takle tahan wooo.. da lame aku tak wat uzap ni.. slalu wat mesti skip2.. tak sempat nak tgk kebekesanan.. da naik lemak blk.. pastu buat lg.. turun skit.. benti blk.. huhu.. ni bosan la jugak ni sampai psl uzal pon nak cite..

sbenanye nak upload gamba.. tp tgh tunggu transfer dr fon jap.. soo sambil2 tu aku taip la pape telintas.. -------------------------- .. erkk.. tibe2 tade pape yg telintas..

9.05pm

br je td aku buat uzap kan.. pastu lepas mandi.. aku tros kuar gi kfc bli cheezy chikaroni.. hadeh.. seb bek laa portion tak byk sgt.. but still.. cheezy2 plak..

ok da tatau nak cite ape.. skang nak share gamba mase blk somban wiken aritu.. 1st mesti la gamba amirin kan.. posing baekk punye..

kecik2 lg da pk masalah.. pening sgt kot..

erm.. pastu kat umah aku skang.. i mean umah family laa.. da ade 3 ekor kucing angkat.. yg 1 n tua skit tu da lame amek.. tp br nak publish je.. yg lg 2 ekor tu br je dpt.. memperkenalkan..

dimple.. yg pemalas..

this is nemo..

n this is niki..

nemo n niki.. tatau laa camtu ke eja.. derang ni adik badik.. comel gile tgk derang men2.. pastu dahi jendul plak tu..

ok dah... malas nk taip lg.. aku bz bekebun kt facebook nih.. huhu

1.0.0.0.0.t.h~v.i.e.w.e.r

Wednesday, July 15, 2009

adelah seperti tahi jike mempunyai internet tp nak bukak emel pon 48minit.. aihhh ni yg marah ni.. apsal tah intenet umah ni smakin seeellooowww.. bukak blogger.com ni ok plak.. actually tak ok sgt la.. but still better than bukak emel.. demmiit.. saje je nak soh aku meluahkn prasaan kat sini.. adoihh.. takle nak watpe pon ngan intenet cani.. nak bukak facebook pon slow.. nak surf2 pon slow.. sakit atii weiii.. aku tepakse melayan muvi2 je ni utk menghilangkan.. eh mengurangkan bosan..

da alang2 update ni.. aku nak share samthing.. blog aku telah dikunjungi lebih 10,000 kali since aku ade blog.. wuhuu mule2 igt nak bg adiah laa kat sape2 yg jd pengunjung ke 10,000 tu.. tp aku telupe.. pastu smalam kot.. time aku tgh belek2 blog ni.. baru aku sedar.. saye lah pemenang itu.. bukan pengalah.. oleh sbb agak cacat kalo bg hadiah kat diri sendiri.. ape kate kamu2 sume yg baik ati reward me wif samthing? alaa.. kasik lilipop chupa chup yg strawberry and cream tu pon jd laa..

i'm the 10,000th viewer..

tibe2 aku dpt idea mengarut.. hahah assume 10,000 tu same ngan nilai hantaran aku.. soo makin lame.. makin naik.. kepade sape2 yg nak masuk minang tu.. baik cpat.. hahahha lg lambat harge makin naik.. yg pasti komfem tak turun.. hahah ok ok.. karutan smate2..

k dah laa.. sbenanye update sbb nak mengumpat psl intenet umah sendiri jek.. tak psl2 cite hantaran plak.. aku pon nak sambung tgh heroes season 3 ni.. skang da episod 20.. finale adelah episod 25.. wehuu.. pastu kene concentrate stadi utk cert plak.. alhamdulillah 1st paper da lulus cemerlang( konon2 susah laa test tu).. 2nd paper ni neves skit.. huhu papehal pon.. harap2 sumenye ok.. kalo tak sia2 jek baya nak dkt 8ratus..

orait2.. thats all.. c u in the next entry..

w.i.k.e.n~y.g~b.e.s.t

Monday, July 13, 2009

this time i want to story about my wiken.. wuhuuu sgt best.. sakan btol wiken kali ni..

dimulekan ngan jumaat.. ptg da dpt msg dr maria ajak gi karok.. lame gile tak gi kan.. soo mesti la on.. so mlm.. lepas mkn.. sambil2 tunggu nak gi karok.. dak2 umah dia decide nak tgk wayang plak.. then pendek cite.. wayang pon aku nak tgk gak.. so dlm kol 1045pm, ain maria kiah n azie amek aku then kitorg gerak gi karok..

ahli karok.. m.e, azie, maria, kiah & ain

derang ni jahat tau.. aku punye la igt derang slame ni da tak gi karok.. rupenye tiap2 minggu pegi meninggalkan aku.. woo mentang2 aku ahli umah lain ek.. huhuh tp tape.. next time sile jgn lupekan daku hokei.. pastu tepakse rush plak sbb nak tgk muvie kol 1230.. aku pon sempat menyumbangkan 4 lagu je kot.. sgt tak puas.. nak pegi lagii!!..

then 1235 camtu cpat2 aku kuar nak tros tgk muvi ini..

public enemies

slalu kalo muvie time 1230am.. mesti 1245 ke br start kan.. ni kitorg masok lambat skit.. cite da stat da.. tak konsisten btol.. overall.. cite ni ala2 catch me if u can kot.. best laa.. cume aku mengharapkan time johnny depp tu masok balai police.. dia gi sign kat gamba dia n tulih 'i was here'.. hhehe then cincai2 dlm kol 4am br nak tdo.. zzZZzzz

sabtu pg plak.. eh tak pg.. da tghari pon.. aku kuar ngan ika.. gi midv.. msg ika ' midv at 2'.. sejam lepas kol 2 tu br la kitorg sampai.. huhu soo mule2 gi lunch kat food court je.. lepas mkn.. tros dgn misi bershopping.. aku rase almost sume kedai kitorg masok.. yg mahal ke murah ke.. last2 hasil tangkapan ialah aku bli tshet kat pdi jek.. kitorg da gelak2 sbb masok kedai mahal2.. tp baju byk ngarot2.. fesyen skang mmg canih ke aa? corak bunge pelik2.. yg klaka.. pastu baju yg lebih kuang design jual kat pasar mlm pon harge nak ratos2.. aku rase kalo aku bli pon mesti org tak caye aku bli kedai mahal.. huhu last2 kitorg da penat kaki.. ika masih tiade hasil.. soo gi minom n relek kat stabak jap..

pastu try masok garden plak.. tros gi isetan.. tenang je.. tak ramai org.. tp byk baju menarik yg 70%.. wuhuu.. kitorg pon sakan memunggah2 baju tu.. besungguh2 sbb tayah berebut.. amek byk2 pastu try.. last2 aku bli 5helai.. ika bli 6helai ngan harge yg best.. senang cite aku rase total kitorg save almost rm500 kalo tolak harge asal ngan harge after less.. menarik bukan?? lepas tu konon nak bejln lg.. tp sbbkan da puas ati dpt bli tu.. nak jln pon tibe2 tak larat.. mase tu pon da kol 8 lebih rasenye.. soo kitorg tros kuar.. tp mkn jap kat mamak tepi tu.. dlm kol 9 lebih rasenye tros laa pulang.. ehh tipu2.. aku gatai2 ajak ika singgah nose.. dan terrbeli seketul kasut sarung yg flat kaler merah.. wuhuuu lepas tu tros ajak ika balik.. takot nak singgah2 dah.. heheh

si ika.. eh silap.. si gemok yg kate da kenyang tp tgk la tu!

tp nape ko mcm nampak kurus skit ni? hanye rambut palsu je yg besar.. hahah

si aku yg puas dpt bli 5baju ngan harge murah murah murah..

sampai umah.. excited ngan baju baru.. aku pon test2 laa.. skali ade satu baju tu belubang daa.. tak psl2 jek nak kene gi blk tuka.. skang aku da tuka da.. bile aku gi?? saba.. bace sampai abih.. eh ika.. igt tak pompuan yg pakai baju lawa kaler merah bunge2 yg pakai ngan short time lepak stabak tu? aku mimpi aku jumpe baju tu okei.. damn..

soo sampai2 umah.. tros mandi n relek2 amek napas jap.. tros kuar blk.. gi alamanda sorg2.. owh lupe nak cite.. mase mkn kat mamak.. dia msg aku tanye nak tgk muvie ke tak.. tanpe pk panjang.. aku pon tros 'count me in'.. soo sampai alamanda.. dlm kol 1215am rasenye.. tgk plak muvie cite ni..

ice age 3

fani fani fani.. mmg klaka cite ni.. tambah2 lg part yg derang hidu asap yg bole buat mati tegelak tu.. huhu walopon penat bejln.. tp aku bole tahan tgk cite ni sampai abih.. kalah cite nite at museum yg aku tetdo tu.. then blk gi minom n cincai2 dlm kol 2 or 3 kot br tdo.. zzZzzzZ

ahad pg.. kol 11am bgn n siap2.. kol 12 lebih gerak gi selayang.. kenapekah? owh ade wedding.. member skola rendah punye wedding.. kalo tak salah aku.. aku klas ngan dia dr dajah 1 sampai 6..

sume classmate dajah 4-6.. da beso panjang kome sume..

gamba kat atas ni sume member2 aku yg sekelas dr dajah 4 sampai 6 temasok laa lelaki2 itu.. yg baju biru tu da kawen ngan baju purple.. iaitu diwan n aminah.. she's 4 and half month pregnant.. yg sorg lg laki teselit kat blakang yg gamba ngan pengantin tu becinte plak ngan yg seblah dia.. iaitu fendi n wan nordiana.. apsal laa korg tak becinte dr skola rendah je? huhhu opss aku da buat public announcement plak kat sini.. lupe nk bgtau.. member kitorg ialah pengantin laki tu.. pompuan tu bukan member sekelas.. ehhehe congratss to faisal n wife..

this is qaisara.. haryani punye daughter.. buat muke kiut plak tibe2..

lepas kenduri tros pulang ke rumah.. br terase penat gile.. then relek2 jek..

arini.. hehe gelak jap.. hehe arini tak gi opis.. bgn lambat.. lalu malas gi opis.. lalu rajin gi midv.. tp pegi kejap jek.. tuka baju tak sampai 3 min.. pastu jln2 kat garden jap.. pastu tros blk.. tak sampai sejam pon.. sampai umah.. mission basuh baju yg tekumpul slame sminggu..

sekian.. itu sahaje cite wiken aku.. best.. mcm2 buat.. kepade puan ayong.. sori laa kate tanak blk sbb nak save bajet.. tp tibe2 byk plak duit kuar.. huhuhu

c.a.n.t~s.l.e.e.p~l.a.a

Thursday, July 9, 2009

it's 2.49am.. i cant sleep.. actually td after abih tgk michael jackson nye cite.. around 1am da try utk tdo.. tp golek2 takle lelap plak.. then on blk laptop.. layan heroes season 3 plak.. br nak start layan.. n baru episod 4.. hmm hmm

skang ni almost everynite.. since last week kot.. mesti sakit kpale.. smalam mkn aktifast.. arini malas nak mkn ubat pape.. n da lambat2 kol 12 ke atas mesti start lapa.. tp ignore jek.. aku terase lemak2 smakin giat bekembang kat badan nih.. adehh.. next week nak start pose laa.. huhu

skang da nguap2 sampai saket rahang mulut.. hopefully senang laa nak lelap.. sok kalo larat bgn.. gi la pg kot.. if not then lunch hour laa br masok opis.. ohh im soo grateful that i still here in xxx.. yg mane da resign tu tak dpt laa nak merase bermalas-malasan begini.. hohoho sile jeles ye..

soo ni je laa hapdet yg tahpape janji cukop syarat tanak bg besawang je.. hhehe


nite..


m.e.g.a.n~f.o.x~i.s~a~m.a.n.?.?.?

Tuesday, July 7, 2009

arini gi tgk muvieee... cite nih..


sure ramai org da tgk kan.. bukan takat skali.. bekali2.. td kitorg gi 8 org.. 3 org pegi 2nd time.. huish.. sanggup tu.. cite ni mmg besttt.. 2 jam stengah yg tak sempat nak rase bosan.. nak tekucil pon tahan.. sbb tanak miss pape.. huhu pastu ati gak laa tgk.. da laa dpt seat best gak.. row blakang skali.. seat tgh2.. mmg puas ati.. sape2 yg tak tgk.. sile la pegi.. tak rugi kot..

now da 2.06am.. tatau laa nak kate ngantok ke tak.. tp mcm bosan2 je kalo nak tdo pon.. since sabtu aritu.. bole kate tiap2 mlm kpale sakit.. adoii laa.. sakit ni bukan takat pening2 bese jek.. ni sakit bedenyut2 mcm rase nak hantok kpale.. smalam aku mkn uphamol.. lambat gile nak ade efek.. ni pon rase sakit skit2.. satgi aku mkn actifast plak laa.. haihh la bosan..

td aku da bgn awal.. kol 8pg da segar.. pastu pk2.. kalo gi opis pg pon nak watpe? no idea.. last2 sambung tdo.. after lunch baru gi opis.. sampai2 pon ade 5 org je kot.. haih laa.. teri blk kampong.. jeyzee pon cuti sminggu blk kampong.. yg len2 cam aku gak laa.. kejap ade.. kejap tade.. skang aku br nak start layan heroes season 3.. puas gak dok pk nak layan tv series ape lg ni.. nak ilangkan bosan.. apsal aku rase entry kalinih cite bosan2 je.. sbb aku bosan kot..

haa.. psl cite transformers tu.. last week aku tgk blk transformers 1.. sbb nak recall blk laa jln cite cemane.. kang tak paham plak kan.. then td aku tgk.. aku mcm tak kenal megan fox tu.. apsal bibir dia aku rase smakin tebal.. mcm angelina jolie plak.. ke sbenanye same je bibir dia tu?? then satu lg.. kuar2 je wayang tu.. derang2 dok ckp megan fox ade halkum.. really? sbbkan tak puas ati.. aku pon search la kat google.. baru je taip megan fox.. da kuar "megan fox is a man 2,900,000 results''.. hoh..

serius ke tak serius ni? konfius laa.. ni aku quote skit..

"However, today she has cleared the air and officially reported: she’s really a man.

Megan Fox was born Mitchell Reed Fox in Rockwood, Tennessee. From an early age, Mitchell showed an interest in both performing and women’s clothing. When having a preacher lay hands on him did not ‘cure’ him of these interests, his parents simply put him on the pageant circuit. "

utk bacaan lanjut.. sile kelik sini.

aku bace takat ni jek.. kot2 ade info aku tatau.. sile la clarify yek..

ohh before aku lupe.. aku nak sebut name fakhri a.k. bob kat sini.. ye.. name btol dia same ngan si dia.. td time mkn kat alamanda dia ckp.. "eh ko tak penah letak name aku kat blog ko kan.. ari2 aku bace blog ko tau".. haa bob.. sebijik2 ayat ko aku tulih tau.. disbbkan dia pembace setia.. jd aku tulih la name dia kat sini.. bob the builder~~~

ok la.. tu je laa cite.. nak try tdo plak kot..


nite nite everibadehhh...

r.e.g.u.l.a.r~p.i.z.z.a~4~m.e

Thursday, July 2, 2009

arini aku singgah opis.. nape aku tulih singgah?? sbb aku gi pon da kol 2 lebih.. then sampai opis cek2 emel jap.. pastu sambung layan movie meet dave.. smalam aku da tgk sparuh.. soo arini abihkan skit.. pastu setelkan masalah form utk amek cert.. pastu dlm kol 3 lebih skit aku da cabot.. huhu

kuar opis.. aku singgah mdec jap.. utk submit form.. then tetibe2 teigt kat cyber da ade dominos.. since aku pon tak lunch lg.. tros laa singgah kat dominos.. aku order regular beef paperoni pizza for myself.. ye.. utk aku sorg okei.. da la mkn sorg.. tanak amek yg small plak tu..

mase kat dominos tu.. aku tanye la org tu.. ade tak delivery ke equine.. (soklan yg same aku tanye bile aku tau dominos ade bukak kat putrajaya).. pastu org tu ckp "u r like the 20th person to ask that question".. hohh tinggi jugak permintaan dominos kat equine ni.. tp derang ckp kalo ikot jarak.. dominos yg dkt mines tu lg dkt compare ngan cyber.. soo derang dlm process calculating lg n decide branch mane kene deliver to equine.. or else.. mebe satu branch akan bukak kat equine.. wuhuu itu kan lebih menarik..

i said double e.. not double r laa...

tunggu dlm 15mins.. pizza pon da siap.. tros laa balek ke umah.. sampai umah pizza still panas lg..

now u see..

.
.
.

now u see dah abih..

aku mkn sorg hokei.. kunyah2 sambil tgk tv.. sedar2 tinggal 1 slice jek.. nak simpan malas.. nnt da tak sedap.. last2 yg mkn toping jek utk last slice tu.. hehe gileee aaa... aku rase aku layak aa masok biggest loser.. last week jek aku ade dinner mekdi.. kfc.. lunch mekdi pon ade gak beberape kali.. ni da pizza plak.. haishhh asyik fast food jek..

skang ni perot aku da rase sebu.. tu laa padahnye.. mkn byk gile.. rase mcm ular kekenyangan je ni.. nak mandi tp rase besalah.. org kate kalo mandi lepas mkn.. nnt perut buncit kan? da laa perut mmg da buncit.. ni nak tambah2 lg plak.. hadeii insaf aku.. mlm ni tayah mkn dah laa.. sok pose tros.. huhuuh

ade kejadian menakotkan berlaku arini.. da laa letak kat blog aku plak tu.. tak pasal2 aku jd saksi kejadian plak nnt.. takle cite kat sini.. aku just harap org yg betanggungjawab tu dpt di tangkap n kite saman dia juta2.. pastu share laa kat aku sikit kan.. pastu kite gi holiday ngan duit saman tu.. haaa best tak idea aku.. lepas da dpt tangkap tu.. mungkin aku akan cite skit sbg amaran supaye jgn sesuke hati mengganggu privacy org lain..

f.a.r.e.w.e.l.l~u~g.u.y.s

Wednesday, July 1, 2009

uhukk uhukk uhukk..

tu bkn batok tau.. tu nangis.. uhuukk sedeynye... smalam adelah last day utk 4 org opismate aku.. iaitu lisa, fawaz, apet n vass.. n bakal menyusul lg 2 org kot..

ni gamba aku ngan mereke2 di hari terakhir..

lisa & m.e

m.e & fawaz

us + azi yg tibe2 sesat plak..

tak sempat nak amek gamba ngan apet n vass laa.. actually byk lg gamba.. tp kat camera fawaz.. tatau laa bile nak dpt amek tu.. wuwuwu

arini gi opis aku sorg je pompuan kat dept aku.. suppose ade lg 3.. tp ilang plak derang.. mungkin shift pg kot.. sbb aku sampai pon after lunch.. uhuhuh yg dak2 laki len bz berdota.. dulu ade laa 2 3 org tak men.. skang ni sume da men.. aku je ketinggalan.. nak kacau derang pon takle.. nnt kene marah sbb derang konsentrate btol kalo men dota tu.. ciss..

dulu slalu hari2 mesti lisa msg tanye gi keje ke tak.. da sampai opis ke blom.. igtkan dia da keje tmpt baru da tade msg aku.. rupenye lg byk plak msg dia.. ngadu rindu kat aku.. ceh ceh ceh.. tade laa.. fawaz n lisa ckp derang rindu kat kami2 di kampeni xxx.. tp nak wat cane kan.. tu la dugaan tmpt baru plak.. actually opis2 len mesti lebih kuang je environment dia.. cume kitorg nye tmpt je telebih havoc.. mmg tak jumpe dah kot kat tmpt len environment mcm kat xxx ni..

walopon aku tau masok tmpt baru mesti kurang skit best nye dr xxx ni.. tp aku pon tak larat gak nak dok sini.. tgh dlm usehe cari keje baru gak ni.. takot gak tak mampu nak wat keje.. sbb da lame gile relek je kan.. tp mesti jugak pakse diri utk hadapi sume ni.. yahh.. kamon!

hmm.. lisa.. nampak nye aku da kene remove ko dr list kampeni xxx.. ko skang da jd ex-xxx..

owh sedihnyee.. keadaan takkan same mcm dulu lg =( ..