Lilypie Third Birthday tickers

p.o.w.e.r~a.h.h~t.a.r.a

Friday, June 19, 2009

sedar tak sedar.. aku da spend cincai2 31 jam 30 minit utk abihkn the biggest loser season 7.. huii.. tu kalo tgk marathon tanpa tido, mkn, mandi n tanpe gerak lansong.. lebih dr sehari gak aa.. setiap episod dlm sejam stengah.. gile penat aku melayan.. sampai da last2 tu mcm tak larat nak tgk btol2.. rase mcm nak cpat kan je.. tp ish takle.. aku tgk gak satu2.. tp tgk sambil main game aa.. last2.. aku yg sakit kpale.. br je pas mkn ubat ni.. hohoh


tara before and after.. gojes!!

sgt2 kagum aa ngan derang ni.. tambah2 lg tara.. mmg girl power btol dia tu.. bape byk challenge dia menang.. kalo lah aku nye stamina sekuat dia.. (dlm ati : u can do it!.. ceh) tp kan.. aku tgk yg mane contestant yg tua2 tu.. bile da kurus nampak makin tua plak.. sbb badan da mengecut.. kedut2 makin byk.. ngan kulit yg lembik2 tu.. time derang gemok kan kulit tegang jek.. huuhuhu tp tape.. yg penting derang healthier.. dpd aku ni yg tak gemok.. tak kurus.. tak healthy juge..

siang td aku tak makan langsong.. sedih jek.. tade sape nak teman.. tade sape nak jage mkn aku.. bofren mane? tah.. dia da tak peduli kat aku.. tanak jage mkn aku dah.. wuwuwu kesian tak kat aku?? heheh.. ok tak2.. ini anak wayang smate2.. baru laa dramatik.. mcm org yg di tinggal kekaseh.. dan tiade sape yg peduli.. kawan sume bz.. mak ayah nun jauh di kampung.. eh sambung drama plak.. haa siang td aku tak makan langsong.. sbb smalam be4 tdo aku da beniat.. sahaje aku berpuase esok hari.. hehe tade kene mengene ngan bofren.. ishh ni la dia.. suke laa ganti pose lambat2.. da la byk nak kene ganti ni.. hopefully dpt abihkan sume.. insyaAllah..

apsal laa rajin plak aku nak merapu kat sini.. dah laa.. before that.. pesanan utk my babes..

lets jom lepak weh.. plan our next trip.. voucher nak expired da ni bang.. yah yahh kamonnn!

0 k.o.m.e.n: