Lilypie Third Birthday tickers

p.a.n.a.s.n.y.e.e.e.e.e.e

Monday, June 29, 2009

aku rase..

sgt marah..

geram..

menyampah..

meluat..

sakit ati..

aahhh.. aku tau instinct aku btol.. aku tau aku btol.. tp aku tanak pecaye kat diri sendiri sbb aku nak pecaye kat ko.. walopon aku tau aku btol.. aku still nak pecaye kat ko..

aku rase..

sgt panas kat dlm hati skang ni..

nape nak kene tipu aku even tho ko sendiri tau aku tau ko tipu aku.. aku da pesan jgn tipu kan.. sbb aku tepakse buat2 bodo konon2 pecaye kat ko..

aku rase..

lemah..

lain kali bole ke jgn tipu lg? or lain kali patut ke aku memperbodohkan diri utk pecaye kat ko lg?

stupid! (tak tuju kat sape2.. ni je tahap carutan yg aku mampu keluarkan)


8 comments:

  1. tu dia..sape yg ko mara neh cik ct...

    ReplyDelete
  2. hehehe.. ade la seseorg itu.. skali skale meletop kan..

    ReplyDelete
  3. marah aku ke? wah garang.

    esok dtg awl tau ade mkn2.

    ReplyDelete
  4. hahah.. tayah laa nak terase plak.. aku da ckp direct kat org yg kene marah ni.. so kalo tak kene kat ko.. jgn nak gatai2 terase plak..

    wuuu esok je 4 org da blah.. =(

    ReplyDelete
  5. gatal sgt2. hahaha. lame x jmpe ko.

    ReplyDelete
  6. tu dia sekali sekala meltop...terasa panasnye spai sini...sbr ye.....

    ReplyDelete
  7. pest -> btol2.. lame tak jumpe.. tp jumpe2 je ko da last day.. wuwuwu.. aku nak geng ngan sape plak pasni?? :((

    rynn -> wahh tempias sampai ke sane ke? huhu jgn bejangkit sudah laa..

    aziz -> kalo brani sponsor aa..

    ReplyDelete