Lilypie Third Birthday tickers

m.e~n.o~l.u.c.k~k.o.t

Wednesday, June 24, 2009

interview td cane??

disasterrr!!!

actually soklan yg aku kene tak laa susah sgt pon.. simple2 jek.. bende yg aku da prepare gak laa.. tp ade satu soklan mmg aku tak konfiden langsong.. so aku ckp je tatau.. yg disaster nye mende2 len.. aiiihhhh tensen aku.. malas nak cite kat sini.. bia aku je laa yg tau.. dan lisa..

so bape % rasenye peluang bole dpt ni?

0.0000001% kot.. sbenanye nak letak 0% je.. tp tu terok sgt kot.. aihh la tensen..

tanak cite psl interview ni dah.. skang ni focus cari keje lain n pegi interview byk2 kasik terer skit menipu time interview..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tensen..

jom tido!

p/s: thanks la pade kawan2 yg wish gud luck kat aku.. malangnye aku rase mcm tade luck je nih.. uhuk uhukk


4 comments:

  1. takpe babe, ade rezeki di mana2. tak tau lg ape jadi esok luse,kot2 sebenanye ko ade luck ko je ke dpt. aku ni terer putar belit je. tu yg xde la cuak sgt. tp sbenanye x convincing pun jwpn aku. anggap je post ni adalah utk yg bernasib baik.at least try kan.

    ReplyDelete
  2. wuhuhu.. aku pon tatau kat mane luck aku nak teselit nih.. kalo interviewer aku 2 2 laki bole la aku kenyit2 mate skit.. hahah

    all the best lisa.. nnt masok keje baru tros ckp kat bos ko aku gantikan ko ek.. ko nak keje gomen dah.. wuwuwu ayat sedih jek..

    ReplyDelete
  3. reen,
    ko jgn cmni. aku pun x meletak harapan nak gi F41 tu pasal sengit ramai sgt kan calonnye.
    sbb tu la aku gigih tepek soalan tips tapi 1 hapa aku tak study sbb aku takut penat2 aku study pastu takleh jwb.hurm. anggap je kite tak gi interview arini, just gi lunch alamanda je. hehee~

    ReplyDelete
  4. wah!mmg panas isu korg neh!

    all the best to korg berdua.

    welcome to the gov club!

    ReplyDelete