Lilypie Third Birthday tickers

m.o.n.t.h.l.y~s.y.m.p.t.o.m

Friday, May 15, 2009

terase mcm nak update blog.. tp tatau topik ape.. so i just go with the flow.. ape2 telintas aku cite jek..

tiap2 bulan.. aku akan dpt rase symptom2.. asyik nak tekencing jek.. pastu perot pedih2 mcm lapa.. mulut rase nak mengunyah jek.. pastu sakit kpale skit2.. pastu bile da mkn byk2.. perot terase sgt buncit.. pastu bile rase perut smakin buncit.. aku rase sedey.. emosi cam teganggu.. bile emosi tak stabil.. kpale aku dok pk bukan2.. sume mende jd tak kene.. tambah emosi lg.. pastu setiap sendi dlm badan ni rase sgt2 lenguh.. pastu mule laa sakit pinggang.. pastu lame2.. tanah tumpahnya darah ku.. kesimpulannye.. tu laa yg aku alami tiap2 bulan skang.. da la tande2 ni dtg slow2.. aku rase.. arini jek.. da lebih 10 kali kot aku kuar masok toilet.. can u imagine? minom tak byk pon.. tp asyik buang air kecil jek.. wahh ayat sopan skit.. soo lelaki2.. sile laa paham situasi ni apabile kekaseh/tunang/isteri/kakak/adik anda mengalaminye.. agak rimas gak ngan symptom2 ni.. tu psl kadang2 telebih ngade2.. hehe

tp serius laa.. aku mmg sedey part perot buncit.. huhu sbb mcm obvious sgt.. terase mcm eh apsal tibe2 gemok ni.. sbb ni je bole buat aku down.. damn.. ok tuka topik plak..

ermm.. skang ni ramai opismate aku da ligat cari keje.. gi interview.. pm aku pon da balik philipine.. so skang ni tade sape yg jage kitorg.. reporting manager kat india.. ape dia kesah? kami di anak tirikan.. aku plak plan skang ni relek dulu.. focus utk pegi sydney.. hhehe blk dr sydney insyaAllah aku akan meligatkan diri cari keje gak.. tak larat aa dok canih.. skang ni aku da rajin gi keje pg tau.. blk pon ptg.. aktvt skang plak.. check emel.. tgk muvie.. men gem.. mkn.. tgk muvie lg.. men gem lg.. sampai laa ptg.. tu jek..

since aku da stat gi keje pg.. mlm pon tdo awal skit aa.. skang dlm kol 12 lebih kol 1 da start ngantok.. skang ni pon da ngantok aa ni.. soo malas nak merapu2 dah.. nak tdo laa kot..

sok aku terase mcm malas nak gi keje aa.. da bosan men gem n tgk muvie kat opis.. nak gi jln2 bole?



wuaargghh!!!

takot tak?

5 comments:

  1. nyah, kau buat mak terkejut tau noks..

    ReplyDelete
  2. pest -> hahah.. tekejot ke nok??

    shy -> wuuarrghh haha.. aku bejaye.. aku bejaye..

    ReplyDelete
  3. hahaha bes la gamba tu.. wat aku tehibor... aku pon sekarang ni asek emo je la reen.. iskk takbes

    ReplyDelete
  4. wah ami.. terharunye dpt menghiborkan ko.. terase mcm artis plak.. hahha

    relek ami.. jgn emo2.. kite kene chill.. nnt kite plan lepak2 ek..

    ReplyDelete