Lilypie Third Birthday tickers

k.r.i.k.e.t~a.n.y.o.n.e?

Wednesday, May 6, 2009

start arini..slame 3 hari.. kat opis aku ade aktvt fun @ work.. kalinih ade game kriket plak.. mentang2 kampeni berasal dr india.. hehe.. n caye tak caye lah.. aku pon participate.. tp tak reti men pon.. rules dia satu ape pon aku tak paham.. tp blasah je la.. dulu skola rendah slalu men rounders kat playground.. soo bole laa apply skit2 teknik kot.. actually arini nye 1st round.. team aku da menang tanpe betanding.. best ade.. tak best pon ade gak.. org len at least da try men.. sok kitorg baru nak tekial2 blaja.. tp tape laa.. just for fun kan.. td aku pegi la jugak tgk..

para pemain dan juge penonton

erm.. tatau la cemane kitorg men sok.. huhu yg penting kite enjoy jek.. seb bek cuace tak panas sgt arini.. sok tatau la plak.. harap2 same mcm td laa..

haa pastu nak cite.. td mase nak kuar umah nak gi tgh kriket tu.. time aku tgh bediri kat pintu rumah.. pastu tah cemane.. aku pon tatau nak explain.. yg pasti pintu rumah telanggar tangan aku.. lalu tangan aku plak telanggar besi grill yg ade lubang utk kunci solex tu.. sakeettt okei.. pastu tangan aku pon jd canih..

klik pade gamba utk kesan yg lebih jelas..

aku rase kan.. kulit aku ni nipis la.. sbb dah slalu sgt.. telanggar ape2 skit je.. mesti tekoyak camtu.. senang2 je.. garu telebih skit pon da bole koyak gak.. hah tu je la nak tunjuk..

k tu je la cite.. arini cam nak tdo awal skit aa.. nak tdo puas2.. tak saba nak berselimut komforter baru.. kalo dpt tdo dlm ekon kan lg best.. huiii..

0 k.o.m.e.n: