Lilypie Third Birthday tickers

g.u.d~.j.o.b~b.e.n~1.0

Thursday, May 7, 2009

seperti yg di ceritekan kat previous entry.. today aku ade game kriket.. name team kami ialah BEN 10.. baru je kejap ni aku google ape itu ben 10.. baru aku tau.. katun rupenye.. heheh orait2.. game kitorg stat kol 3 td.. arini cuace agak panas terik yg sgt terik yg mcm kat padang pasir kot.. da laa derang ni decide nak pakai baju itam.. nice aaa.. sbb tak sanggup nak biar tangan aku burn.. aku pakai inner kat dlm.. then pakai cap lg.. pakai sun glass lg.. huii.. protection dr semua segi.. soo mule2 team kitorg yg tukang baling tu.. aku tatau laa term2 dlm game ni.. soo ikot interpretation aku je laa.. okeh.. kite mulekan dgn cerite bergamba..

taklimat ape tah.. tak sempat aku nak dgr..

cubaan utk mengecilkan diri

time ni rasenye matahari btol2 atas kpale.. sgt2 panas.. aihh tade ayat len da.. panas je word yg ade..

penjage bola yg berdedikasi..

time ni aku kene jage tepi2.. tp bediri je la.. sbb bola tade pon sampai kat tmpt aku.. lgpon derang da position girls.. iaitu aku n lisa utk duduk tmpt yg bola jarang pegi.. soo kitorg just bediri di tgh panas je laa..

pastu yg tukang baling bola tu.. kalo tak salah derang panggil bowlers.. btol ke? salah sorg kene pompuan yg baling.. n aku yg kene.. balingan aku agak mudah utk team lawan tu pukol kuat2.. hhuhu

m.e in action..

pastu.. team lawan dpt 62 point.. huhuhu.. then tuka plak.. team lg satu kene jage.. kitorg anta terry n sorg lg utk pukol bola.. aku tak tau name.. aku dgr derang jerit paklong jek.. terer gak aa derang..

terry n paklong in action

derang 2 org ni men sampai abih.. tade sape2 kene kuar pon.. n kitorg dpt 35 point.. aku rase agak terer la tu.. sbb kitorg baru 1st time men.. lawan team terer plak tu.. team yg btol2 dr india.. kecuali 2org pompuan dlm team tu.. soo all i can say is.. well done guys.. good job!..

ben 10

bersame penyokong.. bkn sokong kitorg.. tp sokong lin jek..

okei.. itu sahaje update utk arini.. kesimpulannye.. aku enjoy!!

p/s : thanks jeyzee for taking all the picss.. n hazim for the last pic..

5 comments:

  1. hahah aku punyela pemalas. mmg minah pacak semata2. terpacak tepi tu. haha. aku kempunan nak main rounders la. lama gilak x maen.

    ReplyDelete
  2. tu aa kan.. tak puas.. patutnye kasik can laa sume org pukol.. huhuhu.. soh derang buat rounders plak aa lepas ni..

    ReplyDelete
  3. orang panggil die marxlong....paklong die kat kampung. Hehe (-_^)

    ReplyDelete
  4. oOo marxlong ke? haha tape laa.. bunyi da dkt2..

    ReplyDelete